Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olivka990

Spotkania z ex

Polecane posty

Pół roku temu rozstałam się z chłopakiem postanowiłam dłużej tego nie ciągnąć. Nie zachowywał się wobec mnie w porządku po prostu mnie nie szanował ale pomimo tych wszystkich złych rzeczy kochałam go i kocham nadal. Jakiś czas temu zaczęliśmy się spotykać przynajmniej raz w tygodniu wiadomo w jakim celu. Nie będę ukrywać, że zaspokaja on wszystkie moje potrzeby łożkowe, ja jego również. Z początku traktowałam te spotkania całkiem na luzie. Niestety po czasie wszystko wróciło. Zaczęłam mieć nadzieje, że będziemy kiedyś razem i dostawałam też od niego znaki, że tak może być. Na dzień dzisiejszy nie potrafię przestać o nim myśleć, żałuję mojej decyzji o rozstaniu z przed roku. On niestety jest tylko miły wówczas gdy się spotkamy w wiadomym celu, pózniej już nawet nie dzwni nie odpisuje na moje wiadomości. Wczoraj nawet napisał, że mną gardzi. Nie potrafię zrozumieć jego zachowania gdy się widzimy daje mi jakąś nadzieje przytula mnie całuję. Im więcej pisze do niego tym jest gorzej bo tym bardziej mnie ignoruje. Co ja mam zrobić jestem zakochana w nim po uszy. Nie dopuszczam nawet myśli, że mogę pokochać kogoś bardziej niż jego. I chyba nawet nie chce żeby tak było. Dodam jeszcze, ze nie mam 15 lat. Jestem wykształconą 23 latką. Co ja mam zrobić nie umiem sobie z tym poradzić ;(

Gość komplikator
powiedzial Ci, ze gardzi Toba i Ty z takim kolesiem chcesz utrzymywac dalej stosunki (doslownie i w przenosi)?? nie mam slow... :o

Gość gwoli wyjasnienia
odciac sie na maxa, zadnych spotkan, zadnych rozmow, zadnego pisania...i wytrwac. zobaczysz jak szybko zacznie za toba latac...a jesli nie, to masz zero szans na ponowny zwiazek z nim. facet to jak mysliwy, chce polowac a nie patrzec na zabita sarne, ktora mu polozono pod drzwiami, kapujesz?

Przyzwyczaiłam się do takich słów z jego ust i nie robi mi to różnicy. Choć wiem, że na takie słowa nie zasługuję

Gość komplikator
nie masz absolutnie szacunku do samej siebie... wiec trudno, zeby on Cie szanowal... :o :O

A co w tym dziwnego, że wykształconą Większość ludzi w PL ma teraz wyższe wykształcenie ...

Gość komplikator
:O

Gość eewd43344d4234
oj lipa dziewczyno. sypiałaś z nim , z ex, po rozstaniu, sex- przyjaciółka, na zawołanie. nisko upadłaś, sory. po pierwsze zerwij z nim, tzn nie sypiaj bez zobowiązań. powiedz że jak chce z tobą sypiać to ma sie zaangażować.

Gość koza123
przerażasz mnie dziewczyno:O

Dodam może jeszcze, że my się schodzimy i rozstajemy co jakiś czas... ale nie sądzę żeby teraz też tak było ;(

Gość komplikator
jak Twoj kochas znajdzie sobie odpowiednia dziewczyne, to za pewne zasadzi Ci kopa dupcie, i wtedy to bedzie dopiero placz i lament... po co Ci to kobieto wyksztalcona? wez sie w garsc i nie zmarnuj sobie mlodych lat zycia. :o

Gość olevajka
Do zawsze szczery haha dobrze piszesz

On twierdzi jeszcze, że nie znajde nigdy w zyciu lepszego od niego a w sumie to w ogóle bo mam już 23 lata i jestem za stara na takie rzeczy

Gość olevajka
Do zawsze szczery haha dobrze piszesz

Gość komplikator
Olivka Ty podobno jestes wyksztalcona, tak ? :o Ale sorki, po tym co piszesz to ja tego nie widze :o zreszta tytuly i studia nie ida w parze z madroscia zyciowa :o

Twierdzi,że nie znajdzie, że mu nie potrzebna ;] Nie rozumiem po co on sie ze mna spotykał skoro mną gardzi

Gość kanał
jak facet ma ciśnienie idzie do przybytku rozkoszy. Jeżeli ma kontakty tylko z jedną panią, bo mu odpowiada to mogą powstać dwie sytuacje. 1. Pan w końcu się w tej pani zakocha i poprosi ją o ręke. Ciągu dalszego nie będę komentował. 2. Wdrugim przypadku pani pomyśli że facet coś do niej czuje i zacznie sobie coś wyobrażać Teraz patrząc na ten temat nie chcę ubliżać , porównanie jest niefortunne, ale wyobraż sobie że Ty jesteś tym klientem. Chcesz znim uprawiać sex i jest ok. On potrktował Cię per noga. Więc odkochaj się jak najszybciej. I zrób mu szlaban na sklepik ze słodyczami. Traktuje Cię jako zapchajdziure i wcale nie myśli poważnie o WAS. Trocę boli, ale tylko na początku. Tylu rozsądnych facetów biega wokół Ciebie i pewnie są Tobą zainteresowani. Trzeba być otwartą na życie a nie patrzeć się tylko na jednego smutasa.

Dzięki Kanal to była chyba jedyna odpowiedź tutaj ktora mnie usatysfakcjonowała bo dużo w niej prawdy

Gość komplikator
to prawda - ja Ciebie nie rozumiem... ale tego faceta, to nawet tak. :o