Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olivka990

Spotkania z ex

Polecane posty

Gość komplikator
a chcesz, zebysmy Ci napisali, ze on Cie kocha, tylko jest zbyt niesmialy, aby to wyznac?? :o a wydalo sie juz zrozumialas co Kanal napisal...

On jest również bardzo atrakcyjny i może mieć każdą tak uważa . To nie mógł brac sobie innej na te spotkania tylko mnie ?

Gość olevajka
olivka jestem kobieta i wydawalo by sie ze powinnam cie zrozumiec wiesz tak zwana solidarnosc babska,ale hmm no bede szczera ja poprostu za cholere cie nie kumam wiec poczytam i bez komentarza

Gość gwoli wyjasnienia...
udajesz, czy naprawde jestes taka glupiutka? facet jak ma chcice, to polozy babie gazete na "buzke" zeby nie patrzec...i zrobi swoje

Gość gwoli wyjasnienia...
obys choc do jutra w tym wytrwala

Bo wy wszyscy myslicie, ze to jest takie proste. Dziś pamietam a jutro juz zapominam próbowałam zapomnieć o nim przez rok !! i się nie udało !!!!

Gość olevajka
olivka nic na sile nie pod wplywem literek jakie czytasz to czy chcesz,hm,bo ci odpowiada, ze facio traktoje cie jak szmate,jesli ci to odpowiada to badz jego materacem mi tam to lotto,ale jesli choc masz deczko szacunku dla samej siebie ,pomysl czy warto dla takiego sie gnoic czy jednak odetchnac z ulga i byc pelnowartosciowa kobieta -rozumiesz co chce ci powiedziec?

Postaram się urwać wszystkie kontakty. Ale wiesz lubię sex więc lepiej zrobic to z ex niż z pierwszym lepszym ale w tej sytuacji nie wiem czy będzie to mozliwe zrobic to nawet z ex hmmmmmmmmmm

Gość chinota
zastanów się czy ci odpowiada taka sytuacja jak jest. jemu najwyraźniej TAK - ma babkę do bzykania a reszta go nie obchodzi. Tobie to odpowiada? jeżeli tak to ciągnij to, a jeżeli nie to przecież nikt ci nie każe trwać w takim układzie.

rozumiesz co chce ci powiedziec? przekaz docierajacy do autorki pii pi piii pii bedzie dobrze piii tylko go kochaj piii piii piiii

Gość olevajka
hahahaha zawsze szczery cholerka nie mieszaj mi bo mialam do olivki napisac a plete stracilam przez twoj tekst hahaha

Gość olevajka
olivko jestem o wiele starsza od ciebie wiem co to zauroczenie,milosc i te bzdety z uczuciami sexsem zwiazane,nierobie z siebie swietoszki,ale nigdy niedalam sie zgnoic,zawsze sie szanowalam mialam szacunek do wlasnej kobiecosci,poznaj kogos normalnego kogos dzieki komu poznasz smak milosci sexsu szacunku kto bedzie cie szanowal powodzenia dziewczyno

Gość olevajka
Ta i pewnie ma nas dosc spodziewala sie zrozumienia,glaskania po czole a tu dostala wyklad,mloda wiec usprawiedliwiona w moich oczach dobra spadam komus innemu podokuczac,autorko glowa do gury bedzie dobrze pozdrowionka pa

Ja zgnoiłam się z miłości robię to z nim bo mi jest z nim dobrze to miały być spotkania tylko i wyłącznie po to a ja przekroczyłam ich granice bo chciałam coś więcej i łudziłam się, że tak będzie niestety się pomyliłam i teraz bardzo cierpię z tego powodu

Gość kanał
oliwka... T^o jest tak. Ten Twój ex jest teraz z kumplami, gadają o laskach. dzyń, dzyń zadzwoniło mu w gaciach. No to panowie nara bo tam na mnie bzykanko czeka. Wpada do Ciebie i krzyczy. Ściągaj majtki chcę se podupcyć. Ty w trymiga chętna i do przodu. Facet skończył, nawet się nie obmył. No to ide na piwo s kumplami. C.d.n.

Gość dusiaaaaaaaa
oliwka wiem co czujesz :( ja tez kocham mojego ex, wiele razy mnie zranił ale nie umiem sobie wyobrazic zycia z kims innym, caly czas o nim mysle i chcialabym zeby bylo jak dawniej(pomijajac te przykre stytuacje)

Gość komplikator
Kanal teraz to juz duzymi literami napisales :) :D