Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobię retusz zdjecia

Wykonam retusz zdjęć

Polecane posty

i mogę też ewentualnie fotomontaż:D nudzi mi się więc chętnie sie pobawie:D olka.b8@gmail.com można wysyłać zdjęcia:)

Gość tylkoooooo
a gdzie przyklady i portfolio? spoko ja tez wykonuje, ale chyba to nie miejsce na takie ogloszenia, bo jesli robisz sam retusz tu nie bedziesz mial/miala "brania" bo jesli ktos bierze fotografa to on wykonuje retusz.

jejku, robię z przyjemności ZA DARMO!

Gość tylkoooooo
to daj przyklady fotomontazu oraz retuszu, nikt Ci nie wysle zdjec, nawet za darmo jesli nie bedziesz wiarygodny/a i nie pokazesz portfolia.

Gość ANETKASKARPETKA
hahahahah jasne, ale sniema - zenada! wielki mi retuszer i nie ma zadnego przykladu retuszu! wez sie lecz czlowieku-"nie zostawiam bo po co":O zenada - nie piszcie nawet, bo to jakis: a) zbok b) prowokator c) debil

słucham? to nie jest z neta, to osobiscie robiłam tylko wrzuciłamt ez na pasaż papilota zdjęcia i osobiscie na dysku mam ttylko amy winehouse i wypraszam sobie wyzywanie mnie! http://www.voila.pl/241/rehl0/index.php?get=1&f=1 oto to zdjęcie, co na kolażu jest pomniejszone. Dziękuję.

Gość ANETKASKARPETKA
no wlasnie - z neta, jaka jest gwarancja ze to jego praca? i od idiotek mnie nie wyzywaj tępa kretynko, do Ciebie nie mowie:O

Proszę bardzo możecie w necie szukać tego retuszu i nie znajdziecie takiego jak mój.. jesteście żałośni:O tylko oskarżać potraficie. Nie raz już tu robiłam na kafe retusze, ale z takim chamstwem sie jeszcze nie spotkałam.

Gość ja pierdoleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale masakra - wez wypad z tymi retuszami idiotko jedna, zacznij sie uczyc moze troche, bo poziom ktory na chwile obecna reprezentujesz retuszem jest ZEROWY!!!!!!

komu robilas? amy?a moze beyonce? to jest retusz? ile masz lat-15? wiesz na czym polega retusz? idz sie uczyc dziecko,masz wakacje, zeby opanowac podstawy photoshopa lub corela:O

nie JEGO TYLKO JEJ. nie widzicie maila?? OLKA.b8@gmail.com :O ja pierdoleeeeeeeeeeeee - robię to za darmo więc moze profesjonalistką nie jestem ale to moje hobby na wolną chwilę.

ANETKASKARPETKA to nie bylo do Ciebie! zobacz ze w tym samym czasie napisalysmy, nawet nie widzialam twojego komentarza. lol... zal. A Ty nie rob w chuja bo widzialam to na necie.

jak to hobby to sie nie oglaszaj tu!

Monisia - pewnie widziałaś na kafe:) kiedyś też założyłam tu temat i robiłam retusze:) bo jeśli w necie to znajdź mi to cwaniaro. wyżej srasz mniż dupe masz. Oto mój poprzedni wątek: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4518256&start=0

ja pierdoleeeeeeeeeeeee - akurat niektórzy chcą, żeby wykonać retusz, bo może ktoś chce wywołać np. zdjęcia i chciałby mieć ładniejszy kontrast a sie zupełnie nie zna. Jak widać dzieci to wy jesteście, potraficie tylko naskoczyć na normalnych ludzi, hieny:O

Minisiu nadal czekam na linka z neta:) gdzie widziałaś te retusze:) gówniaro:) jak nie wyślesz to znaczy że jesteś spalona;D o jaka szkoda:P

wiesz co droga autorko-nie potrafisz robic retuszu. poziom jaki reprezentujesz jest zerowy i mozesz zaimponowac nim jakims dziewczynkom w podstawowce dla ktorych sie powinnas oglaszac, a nie tu!

Nie bede nic szukala. Widzialam to i tyle. Kazdy po tobie jedzie, nikt cie nie poparl. heh... Ssij kurewkoooo!

żałosna to ty jesteś, czekam na linki gdzie widziałaś w necie takie retusze czy fotomontaże:) i niech Ci bozia język upierdoli, jak bluzgasz:D tylke potraficie:O

Gość gość
Choojowy retusz, taki to se możesz wsadzić, widać, że mordę ma edytowaną 🖐️

Gość ANETKASKARPETKA
sorki Monia:) wybacz:) autorko daruj sobie i wez na forum dla 13 latkow:) poziom jest zaden.

Gość ananananna64
ale zenada, ja bym sie wstydzila wychodzic z czyms takim do ludzi, szok, ze ktos nie widzi, ile nauki przed nim, obojetnie czy za darmo czy za kase-trzeba jakis poziom soba reprezentwac!

Nie no sory. Kolezanka spotkala beyonce i zrobila jej fotke i sama zrobila retusz! profesjonalnie! haaah xDDD

Widzialam te dwa zdjecia co sa w prawym dolnym rogu na necie w grafice w googlach. Przypadkiem to znalazlam, ale utknelo mi to w pamieci pewnie skopiowala i tyle