Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna niebieskooka 21

czy mezczyzni kochaja? bo moj chlopak twierdzi ze nie.

Polecane posty

witam. chcialabym poznac wasz zdanie na nastepujacy temat: jestem z chlopakiem ponad 4 lata, to on bardzo o mnie zabiegal, staral sie i widzialam, ze jest zakochany, ale bardzo bardzo rzadko mowil ze mnie kocha. teraz po 4 latach tak w normalnej rozmowie powiedzial, ze dla niego milosci nie ma, ze kiedys jak byl mlody to w to wierzyl, ale to wymysl kobiet i tylko one w to wierza. czy naprawde tak jest? mimo tego co powiedzial jest nam razem dobrze, czuje sie kochana, wiadomo ze jest troche inaczej niz na poczatku, ale nasz zwiazek jest raczej udany. myslicie ze moze on przetrwac z takim jego podejsciem? bo mnie to nawet nie dotknelo za bardzo to co powiedzial, bo sama juz nie czuje takiej milosci jak na poczatku, ale wiem ze kocham i ludze sie, ze on tez mnie kocha tylko tak tego nie czuje majac mnie caly czas przy sobie, ale gdyby cos mi sie stalo, albo gdyby ktores z nas wyjechalo albo w jakichs innych okolicznosciach uswiadomilby sobie ze mnie kocha. troche namieszalam, ale mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi :)

Gość męzczyzni kochaja nawet
zabijaja sie z miłosci, wystarczy poczytac poetów. To,ze on cie nie kocha, to inna sprawa, czas go zmienic.

Gość komplikator
pewno Twoj chlopak ma na mysli siebie i Wasza relacje. czas szukac nowego towarzysza drogi 🖐️

no wlasnie nie daje mi do zrozumienia ze mu sie znudzilam, bo jest nam bardzo dobrze razem, dobrze mnie traktuje itd, a jak zaczelam sie zastanawiac nad tym co powiedzial to moze ma troche racji? ze bedac z kims prawie caly czas nie czuje sie tesknoty i takiej milosci? a dopiero wtedy gdy sie cos traci lub w innych sytuacjach doceniamy druga osobe?