Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pariss

UPS przesylka

Polecane posty

Zamowilam na allegro towar i przesylka miala byc na dzisiaj. UPS dzwoni do mnie o 9.40 kiedy normalni ludzie sa w pracy i pyta czy jest ktos w domu. Mowie, ze bede o 17 a on na to, ze on juz nie bedzie pracowal. Do centrum tez nie podjedzie bo to nie jego rejon (10 min do centrum). W koncu umowilam sie na jutro do pracy zeby to przywiozl. Pierwszy raz spotkalam sie z jakimis ograniczeniami w godzinach pracy kurierów. Nie raz dostawalam paczke pozniej niz o 16 i nie bylo problemu. Moze ktos wie czy to normalne czy oni faktcznie pracuja tylko do 17 i koniec?

Gość kobieta po przejściach z upc
Miałam raz do czynienia z UPS i mi wystarczy. Kupiłam książki w sklepie internetowym, zaznaczyłam, że w domu jestem od 15.00 i przez kilka dni jak głupia pędziłam z pracy, żeby być na czas. Przesyłki nie dostałam, zadzwoniłam do UPS i powiedzieli, że odesłali ją do nadawcy, bo przez 3 dni z rzędu kurier mnie nie zastał - rzekomo był u mnie zawsze o 17.00. Tymczasem ja o 17.00 siedziałam już od 2 godzin w domu. Kiedy o tym powiedziałam, pani z centrali UPSu usiłowała mi wmówić, że... mam zepsuty dzwonek u drzwi! Bezczelność tej firmy przekracza wszelkie granice. Napisałam skargę do UPS i do sklepu, w którym robiłam zakupy. UPS nie odpowiedział, sklep poinformował mnie, że będą to z nimi wyjaśniać. Zresztą ci kurierzy przyjeżdżają jak im wygodnie, np. raz dostałam przesyłkę z DPD o 13.00, chociaż w formularzu zaznaczałam, żeby ją dostarczyli po 16.00 - gdyby mnie grypa nie zatrzymała w domu, pewnie też bym paczki nie dostała. Nie wiem czemu służy opcja wyboru godziny dostarczenia przesyłki, skoro kurierzy wożą je wg własnego widzimisię.

Gość gin z... wódką
ups to jedna z gorszych firm kurierskich. kiedyś przywieźli mi paczkę o 22 (sic.), parę razy pudło miało wgniecenie. raczej rzadko dzwonią z pytaniem czy ktoś będzie ale to zależy od konkretnego kuriera. jeśli wiedziałaś, że nie będzie cię w domu kiedy zamawiałaś przesyłkę to powinnaś wysłać na adres gdzie pracujesz. w centrach miast dowożą zwykle do godziny 10.

Gość dlaczego ludzie
ja mialam dostarczane przez Siodemke i obylo sie bez problemu, dzwonil, nie mogl sie dodzwonic a jak ja oddzwonilam to sie umowilismy i przekazal paczke innemu kurierowi, ktory dostarczyl w dogodnych godzinach. dlatego ja zawsze wybieram poczte, bo moge odebrac kiedy mam czas, a nie wysiaduje w domu a potem sie wyklocac trzeba, bo kurierzy nawalaj.