Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdbgbgb

tyle sobie obiecuje i nigdy nie udaje mi sie tego dotrzymac;/ jestem do niczego;

Polecane posty

Gość bdbgbgb

-ze schudne -ze zaczne sie uczyc jezyków -ze bede cwiczyc -ze bede dbac o siebie -bede utrzymywac czystosc w domu;/

Gość hahah mam tak samo

Gość tania kawa nie jest droga
Ja mam te same postanowienia co ty oprócz pierwszego... bo ja mam że zgrubne...

Gość podsumujmy to wreszcie
mam podobnie, jedyme co zmieniłam to sprzątam w mieszkaniu, pozostałe wymienione też są na mojej liście

Gość bdbgbgb
no i co jak sie zmowtywowac? wiem ze jestem gruba;/ i reszta tez jest do kitu co robic?

Gość bdbgbgb
165 i 66 kilo ;/

Gość wrzuć na luz :)
dziewczyno są wakacje lato w pełni jak jesteś na etapie obiecywania sobie to już jest dobrze to znaczy ze starasz się być dla siebie samej miła a w tym jest siła :D

Gość bdbgbgb
od lat obiecuje;/sobie i zawsze to samo

Gość to wszystko dlatego ze twoje
plany sa zbyt ogolne i nie maja celu czyli pozbawiasz sie motywacji,powinny byc bardziej konkretne.np - nie schudne tylko przechodze na lekka diete konkretniej srodziemnomorska od ...wybrac dowolny dzien; dzieki temu schudne i bede lepiej wygladac,stane sie bardziej pewna siebie,przeciez stac mnie na to, -nie zaczne sie uczyc jezykow, tylko naucze sie jezyka np angielskiego bo jest bardzo przydatny w dzisiejszych czasach i od razu rozplanowac nauke-jesli podejmiesz kurs od razu poznasz nowych ludzi, -nie bede cwiczyc, tylko pomyslec jaki sport sie lubi i to tez zaplanowac, -nie bede utrzymywac czystosc tylko wybrac dzien na gruntowne porzadki a zawsze rano lub wieczorem ogarnac(15 minut)przeciez mozesz miec niezapowiedzianych gosci i bedzie wstyd ze lozko nieposcielone itp -bede dbac o siebie-konkretniej- zadbam np o wlosy, 2 razy w tygodniu maska 1 w miesiecu fryzjer znow motywacja bede lepiej wygladac. grunt zeby zwizualizowac swoj plan dokladnie go rozlozyc w czasie (nie powinien byc nieokreslony w czasie bo trudniej sie zmobilizowac)no i czerpac z tego przyjemnosc i nagradzac sie za sukcesy.