Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2dziestoparoletni

Czy to możliwe ? pytanie do Pań

Polecane posty

ale choodzi ci oto ze np ze ktos se wali na wzajem np ja mu a on mnie czy tylko ze każdy sam ale w tym samym pokoju

Gość 2dziestoparoletni
a mama Ci mówiła, żeby najpierw posłuchać do końca a potem głos zabierać szczeniaku ?

Gość 2dziestoparoletni
aha, spoko :P ja tez sry :)

Gość 2dziestoparoletni
zalecam obejrzenie filmy do końca, 30 minut ale druga część jest najciekawsza, a efekt oszałamiający :)

Gość 9988
też mnie to interesuje, bo efekt powala :D która może miała podobne przeżycia ?

Gość fUk jU
bajki bajki

Gość 9988
serio nikomu się nie chce zobaczyć filmu do końca ? ale lenie :P

Gość 9988
nie jest bajką ? masz jakieś doświadczenie w tym kierunku ? napisz coś więcej, chętnie posiądę tajemna wiedzę :D

Gość 9988
wytłumacz mi gdzie tkwi haczyk który powoduje, ze kobieta dostaje takiego orgazmu jak na filmie? widziałem już wiele różnych orgazmów, ale takiego, zeby się tak wiła i nie mogła uspokoić jeszcze nie, o co chodzi z tym masażem, czy to pobudza jakies specjalne miejsca? gdzie tkwi sekret na taki orgazm, zeby moja partnerka nie potrafiła sie uspokoić i wyła z rozkoszy aż do tego stopnia ?

9988 Wiesz problem polega na tym że żebym ci mógł powiedzieć co zrobić żeby twoja kobieta sie tak wiła to musiał by najpierw z nią odbyć "sesję treningową" A tego byś chyba nie chciał :D U każdej kobiety to jest inaczej ale przede wszystkim to kwestia zaufania i otwarcia się. Sam wytrysk kobiety powstrzymują bo boją sie że "się zsikają" Jeśli chcesz żeby twoja "trysnęła" musisz ją przekonać żeby się tego nie bała. A co do "wicia się " to samo doprowadzenie do wytrysku nie daje gwarancji takiego orgazmu nie każda dziewczyna tak samo mocno to przeżywa. Wprost możesz się spotkać z opinią że nie czują przy tym nic specjalnego. A czy to kwestia hamulców i wstydu czy rzeczywistego braku odczuć to inna bajka. A z kwestii technicznych to nie ma reguły jedna dostanie przy palcówce inna przy stosunku a jeszcze inna przy pieszczeniu łechtaczki. Ale ważne jest żeby się przed próbami wysikała bo to zmniejszy jej obawy że się posika. No i musisz też być ty gotowy na to że jak się nie wysika przed to trochę moczu może się pojawić. Sam ejakulat jest w zasadzie bezwonny ale może być słodkawy ogólnie bardzo przyjemny ;) Wiesz z kobietami tak jest że nie ma do nich jednej instrukcji obsługi ;)

Gość 9988
ostatni zdanie jest jak najbardziej prawdziwe i cholernie mnie na ziemie sprowadziłeś :( no cóż czyli jak zwykle znowu zaczynamy od rozmowy :D ok, zobaczymy co da się zrobić :) liczyłem jeszcze na jakąś wypowiedz którejś z pań, ale najwyraźniej wstydzą sie o tym pisać :P

9988 bo większość nie ma pojęcia że może coś takiego :D więc nie mają o czym pisać. A rozmowa rozmową ale przede wszystkim przekonanie partnerki w odpowiednim momencie żeby nie powstrzymywała się. Jak usłyszysz że zaraz się zsika to jej powiedz żeby to zrobiła ;) Nawet jeśliby rzeczywiście się zsikała nie ubędzie cie przecież od tego chyba ? ;)

Gość 9988
jasne, że nie to ona tylko tak myśli ;) czas ją biedną uświadomić... dzięki