Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolonialniliastiki

z czym ci sie kojarzy cyrk?

Polecane posty

Gość kolonialniliastiki

Gość bvncnxncx
z wykorzystywaniem zwierząt

Gość z malośmiesznym
klaunem

Gość z upadkami z dużej wysokości
bleeeeeeeeeeeee

z biednymi zwierzętami i głupimi, niewrazliwymi ludźmi czerpiącymi radość z cierpienia zwierzat

Gość z malośmiesznym
Nie przesadzałabym z tymi cierpieniami zwierząt. W schroniskach i pseudo schroniskach mają dużo gorzej niż w takim cyrku. Tu co prawda muszą ćwiczyć i czasem dostaną baty, ale mają co jeść i ktoś je zawsze pogłaszcze. Treserzy zazwyczaj kochają zwierzaki (za dużo Pinokia się naczytaliście). Są miejsca gdzie zwierzęta umierają z głodu, albo zjadają się wzajemnie. Są zawszone, chore, bite do krwi.

może i inne mają jeszcze gorzej, ale równie dobrze te zwierzaki mogłyby biegac po afrykanskim buszu.

Gość z małosmiesznym
Akurat nie byłam jeszcze w cyrku ze zwierzętami afrykańskimi. Najczęściej w tych małych cyrkach objazdowych mają psy i kucyki i wątpię żeby im w buszu było lepiej niż w tym cyrku.

Gość a może by tak warto odświeżyć
z polskim rządem , służbą zdrowia, polityką i z tym jak ludzie traktują się nawzajem .........

to ja nie bylam nigdy w takim cyrku. bylam raz i pamietam slonia, tygrysa i malpy. cyrk to żadna atrakcja.

Gość z malosmiesznym
Ja byłam kilka razy jako dziecko i mama wspominała ze nie byłam ani trochę zainteresowana. Potem byłam jako nastolatka to mi się najbardziej podobał pan co bilety sprzedawał :P A potem byłam ze swoimi dziećmi i wcale a wcale im się nie podobało. Stwierdzili, że nuda choć to dopiero przedszkolaki. Bez porównania fajniejsze jest wyjście do zoo.

wszyscy jada po mojej rodzinie jak po łysej kobyle :) bo z służby zdrowia są Bogu ducha winni rodzice :D