Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Santiaga de la ferta

Moj chlopak Arab mnie bije

Polecane posty

Gość Santiaga de la ferta

Mój chłopak mnie bije jak tylko coś zrobię nie tak, na co on się nie zgadza, sprzeciwię się mu. Strasznie go kocham bo poza tym jest cudowny, opiekuńczy, robi dla mnie wszystko ale z drugiej strony wiem ze tak nie powinno być. Za miesiąc bierzemy ślub, goście zaproszeni, sukienka kupiona, tort zamówiony, rodzice by mnie chyba zabili jakbym teraz nagle to odwołała. Zresztą ja go kocham nad życie ale on ma taki strsznie dominujący charakter że czasem się boję jak to będzie. Koleżanki wszystkie zazdroszczą mi takiego faceta bo jest strasznie przystojny no i konkretny- w ich oczach tzn nie ma problemów z podjęciem decyzji, zawsze stawia na swoim itd. Ale nie wiedzą że również w stosunku do mnie. Nie wiem co mam z tym zrobić. Z jednej strony nie wyobrażam sobie życia bez niego ale z drugiej str. jakie to życie jeżeli za każde nieposłuszeństwo z mojej strony...bije mnie. Nie wiem co mam zrobić, czy ktoś mi może coś poradzić? Może ktoś był w podobnej sytuacji i jego partner się zmienił np. ?

Gość jebbać sukienkę...
szanuj się i zostaw skur*ysyna!

Gość ab7
ale przecież jest cudowny, opiekuńczy :p najwyżej będzie kolejna ofiara domowej przemocy

Gość Ewaldi
generalnie to nic nowego za dwa lata będziesz psychicznym wrakiem albo rzucisz się na linę a po sekcji zwłok stwierdzą , że masz odbite nerki i wątrobę w gardle

Gość moze idz do klasztoru

Gość ty to masz nasrane......
az ci kiedys tak wpier....li ze soe beda lekarze zastanawiac czym cie ze sciany zeszkrobac:))

Gość to dobrze jak ci wytnie
łechtaczkę, to może czasem będziesz miała namiastkę orgazmu i nie bęedziesz miała ochoty na innych chłopów. A po drugie po co to piszesz, jak jesteś masochistką i lubisz to???????????????

Gość ab7
nic tylko pogratulować

Gość Prorok zaleca bić kobiety
aby nie zapomiały, że są po to by służyć i dawać dupy

Gość czy to mozliwe ____
jesli to nie prowokacja, to chyba sama wiesz co masz zrobic :( ratuj siebie, dopoki nie jest za pozno :(

Gość edfsf
uciekaj bylam w takim zwiazku : ) tyke ze moj jeszcze nie zdarzyl tego swojego 2 wcielenia ukazac

nie rozumiem, kobiety, która założyła ten temat. Jest z chłopakiem, który ja podobno kocha, a zarazem, bije ją. Jeśli mimo wszystko trwa w tym związku, to prawdopodobnie jest masochistką, lub reprezentuje jakąś formę perwersji. Można tylko współczuć i nic więcej.

gratuluje ci!! bedziesz najszczesliwsza kobieta na swiecie !! tylko pomysl codziennie bedziesz latala po scianach a pozniej bedzie lał pewnie dzieci..... zycze ci zebys dostala rozumu, ale pewnie tak nie bedzie.. jestes glupia i pusta.. dostajesz wpier... i mowisz ze jest cudowny i go kochasz!! hahahaha tyle ci moge powiedziec!! wez slub!! masz racje! bo co powiedza rodzice????? CIEKAWE CO POWIEDZA JAK BEDZIESZ UCIEKALA DO NICH PO SLUBIE Z OBITĄ GĘBĄ!! a tak wogole to dziekujesz mu za to ze cie leje?? skoro taki on cudowny to moze trzeba mu dziekowac za ta "czułosc" powodzenia!! tylko pomysl.. z dniem slubu juz do konca zycia bedziesz nieszczesliwa.. nic tylko pozazdroscic!! ale on jest taki piekny i super konkretny... hmm cos cudnego!

Gość damianka
Powiedz rodzicom, że on Cię leje i niech Ci doradzą, co masz zrobić. Zobaczysz, że natychmiast zaczną Ci odradzać małżeństwo z nim.

gratuluje ci!! bedziesz najszczesliwsza kobieta na swiecie !! tylko pomysl codziennie bedziesz latala po scianach a pozniej bedzie lał pewnie dzieci..... zycze ci zebys dostala rozumu, ale pewnie tak nie bedzie.. jestes glupia i pusta.. dostajesz wpier... i mowisz ze jest cudowny i go kochasz!! hahahaha tyle ci moge powiedziec!! wez slub!! masz racje! bo co powiedza rodzice????? CIEKAWE CO POWIEDZA JAK BEDZIESZ UCIEKALA DO NICH PO SLUBIE Z OBITĄ GĘBĄ!! a tak wogole to dziekujesz mu za to ze cie leje?? skoro taki on cudowny to moze trzeba mu dziekowac za ta "czułosc" powodzenia!! tylko pomysl.. z dniem slubu juz do konca zycia bedziesz nieszczesliwa.. nic tylko pozazdroscic!! ale on jest taki piekny i super konkretny... hmm cos cudnego!

dla mnie to prowo ale jezeli nie to sama jestes sobie winna bo polecialas na to ze jest opcokrajowcem i jest przystony a nie patrzyla jaki ma charakter takie jest moje zdanie

z Twojego opisu wynika, ze to tyran. w jego kulturze najwyzej jest mezczyzna, pozniej baaaardzo flugo nic i dopiero kobieta - tak jest wychowany i zawsze bedzie Ciebie tak traktowac i Wasze corki tez. odwolaj slub - teraz sie boisz konsekwencji ale lepsze sa one niz zmarnowac sobie zycie. po slubie (wg jego myslenia) staniesz zsie jego wlasnoscia i juz bedzie mogl robic wszystko, co chce. a jak zacgce wrocic do siebie, Ty nie bedziesz miala wiele do gadania i zacznie sie tragedia - poczytaj w necie o takich dziewczynach

Gość panna Hania Lejzi-Arbajt
Dajesz mu zada przed ślubem?

UCIEKAJ PRZED TAKIM SWIREM......PUSTE BABY SZUKAJA ARABOW A POTEM PLACZA, JAK CCHESZ TO DAJ MU SIE WALIC PO RYJU, TO TWOJE ZYCIE:)

Gość w wieku 2,5 roku , usiadłam
jak cie bije, to przywiąż, mu cegłę do jaj, na sznurku, i połóż pod nia kartkę z napisem : zemsta Matki Polki.

Gość Icek789456
widocznie lubisz jak w ciebie naapierdaala na wszelkie sposoby, to jest masochizm. Nie jest normalne ale się zdarza. Ot kolejny worek... na sperme. No grunt że przystojny jest.

Gość Januszek..........
Uciekaj od niego i to szybko.Moja przyjaciólka wyszła za mąż za takiego czarnego .Też mądry,inteligentny.Kocham ją b. przed ślubem.Minęły 3 lata od slubu .Mają rocznego ślicznego synka. A TEN SKURWYSYN CZARNA KURWA WYKAŃCZA JĄ TAK PSYCHICZNIE,ŻE DZIEWCZYNA LECZY SIĘ U PSYCHIATRY.bYŁA TAKA SYTUACJA,ZE TA WSZA JĄ ZMUSZAŁA,ŻEBY SIĘ POWIESIŁA. Nie bierz ślubu

Kobieto, opamiętaj się ! 2,5 tysiąca naszych żołnierzy walczy w Afganistanie z takimi jak on, a ty chcesz wyjść za niego za mąż.

Gość BlueBerry00013
jaaaa... tez mi sie marzy taki cudowny i opiekunczy chlopak,ktory mnie bije.... jaaaa... marzenie ponad gentelmanow z disney'a

Gość smutna:(
witam:) jetsem w bardzo podobnej sytuacij..ja mam t19 lat ,nie wychodze jeszcze za moz,ale mam chlopaka,araba, z tunezji,on ma 23 lata.jestesmy juz razem od 3lat ale tak samo jak ten twoj on ma dwie twarze:z jednej strony jest opiekunczy,kochany,i przystojny!ale z drugiej coraz dziwniejszy...mowie coraz bo na poczotku taki nie byl..tz nie az tak.:wybiera mi kolezanki:z tymi co majo prowokujoce fotki na facebooku zabrania mi sie wisywac,jak sobie robimy zdjecia(jak sie zgodzi)to robi mi tylko glowe mowioc ze inne mi nie potrzebne,jak sie ubiore w spodenki to mowi ze ubralma sie jak dziwka(doslownie),ogolnie nie ubieram sie bardzo prowokacyjnie wiec nie rozumiem????zawsze jak sie spotykamy to patrzy najpierw jak jestem ubrana:jak mma spodnie to sie usmiecha i mowi ze sprawiam mu ogromno przyjemnosc ubierajoc sie tak,ze jest zadowolony jak nie pokazuje zbytnio swojego ciala....to mlody chlopak,nowoczesny ale mma wrazenie ze powoli wpadam w polapke...prosze o pomoc

Gość smutna:(
witam:) jetsem w bardzo podobnej sytuacij..ja mam t19 lat ,nie wychodze jeszcze za moz,ale mam chlopaka,araba, z tunezji,on ma 23 lata.jestesmy juz razem od 3lat ale tak samo jak ten twoj on ma dwie twarze:z jednej strony jest opiekunczy,kochany,i przystojny!ale z drugiej coraz dziwniejszy...mowie coraz bo na poczotku taki nie byl..tz nie az tak.:wybiera mi kolezanki:z tymi co majo prowokujoce fotki na facebooku zabrania mi sie wisywac,jak sobie robimy zdjecia(jak sie zgodzi)to robi mi tylko glowe mowioc ze inne mi nie potrzebne,jak sie ubiore w spodenki to mowi ze ubralma sie jak dziwka(doslownie),ogolnie nie ubieram sie bardzo prowokacyjnie wiec nie rozumiem????zawsze jak sie spotykamy to patrzy najpierw jak jestem ubrana:jak mma spodnie to sie usmiecha i mowi ze sprawiam mu ogromno przyjemnosc ubierajoc sie tak,ze jest zadowolony jak nie pokazuje zbytnio swojego ciala....to mlody chlopak,nowoczesny ale mma wrazenie ze powoli wpadam w polapke...prosze o pomoc

Gość nic śmiesznego
Uciekaj od niego jak najdalej się da . Jestem w separacji z arabem zakładam rozwód . I powiem Ci to nie jest rasizm uciekaj od niego . I każda dziewczyna która myśli że oni tak kochają to są w błędzie. Wszyscy są interesowni Europa im się marzy . A my głupie naiwne wierzymy w te ich słowa .Kobieta dla nich do garów rodzenia dzieci i bicia, Sprzeciwisz się koniec masz wojnę w domu. Jak on będzie coś chciał to jak małe dziecko ma natychmiast mieć lub miodem masz tyłek smarowany . Tylko do czasu ( wszystko to przeszłam) Teraz chcę rozwodu to jestem straszona różnymi rzeczami . ZWIĄZKI Z ARABAMI SĄ MEZALIANSEM I STRASZNA KATASTROFĄ >