Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Santiaga de la ferta

Moj chlopak Arab mnie bije

Polecane posty

Gość PastorQQQ
hahahaha, Polki są jednak bezdennie głupie, a dobrze ci tak szmato!!! mam nadzieję, że cię już z*****ł, bo przynajmniej genów idiotki nie rozmnożysz

Gość anusiak2222
Napewno :D

Gość gość
Zanim chce się wziąć ślub warto poczytać sobie o innych kulturach, aby nie było rozczarowania odmienną rzeczywistością. Nadstawiajcie tyłki arabom dalej.

Gość gość
a mówią, że głupota nie boli :)

Gość gość
tam kobieta jest traktowana jako przedmiot seksualny

Gość gość
Kazdy Arab przed slubem by cie na rekach nosil,ale dzien po slubie oberwiesz zebys wiedziala kto jest panem domu i kogo masz sie sluchac,ja mialam takie przezycie ze masakra i tkwilam w tym zwiazku dwa lata teraz sobie zadaje pytanie po ki h......j.takie zaciemienie ,zauroczenie ,najlepsze bylo pamietam na balkonie wieszalam pranie nie zapomne tego nigdy musialam sie ubrac w spodnie a byl upal 50' bo w domu mialam spodenki ,tak tylko ze rolety pozaslaniane bo na 10 pietrze by cie ktos ogladal takie pustaki maja w glowie,dziewczyno jak wyszlas za niego to ci wspolczoje ja mojego o malo nie zabilam ,bil mnie co dzien powiedzialam stop i sie postawilam walnelam go patelnia ,zadzwonilam do ambasady zalatwilam wszystko jak trzeba ,zmienilam numer tel fb.skype bo sie dobijal i uwierz moge oddychac pelna piersia w koncu Pozdrawiam .

Gość Legnica
p****ało was ludzie? to jest poważny problem a co po niektórzy piszą że ta kobieta jest szmatą. radzę się leczyć niektórym jeśli nie chcą mieć na sumieniu śmierci niewinnej kobiety.

Gość gośćKicia
Czemu tak ja krytykujecie! czy nasi faceci sa lepsi ? traktuja nas jak ksiezniczki? nie jestesmy kuchtami sprzatamy ich skarpetki maitki obiad pod morde zapieprzamy na pełnych obrotach a on i tak powie ze nic nie robisz ,gdy kupisz sobie puder mówi po co ,ale za mini sie ogladaja.Ja bylam w ciazy i znalazlam u swojego numery do panienek wiec nie mowcie ze polacy to tacy cudowni partnerzy,bo ja sie w swoim zwiazku mecze a w twarz tez dostalam powód jego mamusia a on skoczyl do mnie i potem to sie powtarzalo,mialam dosc poznalam kogos jest arabem jest cudowny trudno powiedziec jak dlugo to bedzie trwalo mieszka w Polsce 20lat jest cudowny polacy nie dorastaja mu do piet.Moze jestem naiwna moze bedzie trwac to chwile ale to sa piekne chwile ktorych juz w moim zwiazku nie ma od paru lat i chyba nigdy nie bylo ale zaślepienie mnie omotało i myslalam ze mam cudownego partnera:(

Gość RPWolna
Zatlucze cie na smierc szmato i ci się to nalezy. Wielu oprawców z SS tez bylo przystojnymi i konkretnymi ludzmi.

Gość gość
zycze wam bezdennie glupie szmaty co sie z arabami zadajecie aby tak wam wpier...li ,zebyscie juz wiecej durnych pytan nie zadawaly. ,,on mnie bije ,a ja go kocham,, .jestes jedna z druga szmata i na bicie zaslugujesz.oby was napier...li do konca zycia,potem wasze dzieci.dobrze wam tak.!!!

Gość gość
Już lepszy arab niż chochol