Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnogi

nudny wiesniak

Polecane posty

Gość mnogi

Moja dziewczyna powiedziala ostatnio ze 1)jestem nudny, nie mam nic ciekawego do powiedzenia 2)jestem wiesniakiem Czy uwazacie ze te obelgi sa bardzo obrazliwe? czy powinienem z nia zerwac?

Gość dcsfac
ha ha :D wiesniakowi nie odpowiem :classic_cool:

Gość mnogi
a jednak prosze o odpowiedz. czy to jest wysoki kaliber?

Gość wysoki kaliber
dziewczyna miala racje :P

Gość mnogi
skad wiesz, przeciez mnie nie znasz? ona uwaza ze nic w tych slowach obrazliwego nie ma, i ona by sie nie obrazila gdybym jej tak powiedzial

moze sie lepiej zastanow dlaczego tak powiedziala a nie jak zwykle nogi za pas albo blokada

Gość mnogi
no ale co ja mam analizowac, skoro tak mnie obrazila to chyba powinienem z nia zerwac bo nie mysli o mnie za dobrze

Gość dcsfac
ha to ona nie lepsza:D to powiedz jej ze jest nudna wiesniarą , napewno sie ucieszy :classic_cool:

Gość no niefart kurde
od swojej dziewczyny to uslyszec

Gość mnogi
czyli powinienem sie z nia rozstac, skoro mnie nie szanuje

no ale musiala powiedziec to w jakim kontekscie, tak bez powodu wypaliła? moze zastanow sie czy wszystko robisz ok i jak nie masz sobie nic do zarzucenia to wtedy ja rzuc

Gość no coooz
piwiedz jej ze jest gruba i smierdzi jej pochwa :classic_cool:

Gość mnogi
nudny bo jak chodze na przyjecia jej rodzinne to sie nie odzywam, bo jak ona do mnie dzwoni to nie mam nic ciekawego do powiedzenia co robilem danego dnia, bo nie mowie nic od siebie tylko powtarzam cos co od kogos uslyszalem a wiesniak bo mowilem gwara do niej po spotkaniu z moimi rodzicami i jej sie to nie podobalo

Gość to że jesteś
wieśniakiem powiedziała zapewne dlatego że się zachowujesz/mówisz jak wieśniak. Z powietrza się to nie wzięło.

Gość dcsfac
no wiec powiedziala ci cała prawde szczera prawde i tylko prawde dlatego nie gniewaj sie:classic_cool: jak ja swojemu mówie ze jest tępy i ograniczony to nic nie trybi no ale chyba nie bez powodu :classic_cool:

no bo jak mruk siedzisz i sie nie odzywasz, nie masz nic do powiedzenia to Cie podsumowala wiec albo zaczniesz gadac albo znajdz sobie dziewczyne z Twoim potencjalem

Gość no wszystko wszystkim
ale jesli sie z kims jest, a cos sie nam niezbyt podoba , to sa sposoby żeby jakoś zasugerowac, zwrócic uwage, poprosic o zmiane zachowania czy sposobu mowienia nie wolno kogos obrazac jesli jej nie pasujesz niech od ciebie odejdzie i tyle

Gość mnogi
widze ze znadania podzielone... to chamstwo z jej strony czy szczerosc?

Gość dcsfac
szczerosc oczywiscie, pewnie pomyslala ze aluzji i tak nie zrozumiesz wiec wybrala najprostsza metode z mozliwych :classic_cool:

Gość taaaaaa szczerosc
jakby dziewczynie facet powiedzial zeby tyle nie zarla bo ma dupe jak szafe to byscie go zagryzly ze cham itd wszystko można uzyskac tylko trzeba wyczucia i taktu, którtch to rzeczy twojej dziewczynie brak moze to i prawda , ale nie powinna tego mowic w taki sposob, nie trzeba wymyslac komus od wiesniakow, mozna po prostu powiedziec---- nie lubie kiedy mowisz w ten sposób, razi mnie to, byloby wspaniale gdybys tego nie robil wiecej

Gość dcsfac
a przyszlo ci do głowy ze ona mogla juz mu to mowic a że nie docierało użyła bardziej dosadnego okreslnia :classic_cool:

Gość Mnieeteek
Żeś wieśniak, to sie cziesz. To zaleta. U nos we wiosce każden jeden jest wieśniak. I co, źle nam z tem?

Gość mnogi
ona twierdzi ze wyrazenie wiesniak to normalne slowo i ona nie widzi nic strasznego w powiedzeniu np "ubrales sie wiesniacko". ze oznacza to niefajnie. tez byscie sie zdenerwowaly? rozmawialem z nia wieczorem i mowilem....pojechalista, albo kupta....czy byscie zwrocily na to uwage, ze to glupie

Gość no coooz
pojechalista, kupta... omg:P normalnie jak z "chlopow" prawie :P ja to bym sie nie zwiazala z kims kto tak mowi bo mnie to odstrasza bardzo, bleh

Gość dcsfac
jesli wyrażasz sie tak na codzien to jestes pospolitym wiesniakiem :classic_cool:

Gość mnogi
czyli was tez to razi? zwrocilibyscie na to uwage? nie mowie tak na codzien, tylko wtedy tak mowilem bo akurat bylem w domu u moich rodzicow, i oni tak mowia i jakos mi zostalo

Gość dcsfac
no\ jak oni tak mowia ciagle to naprawde musisz byc z niezlej wsi , ja mieszkam na wsi i nie słyszałam zeby ktos notorycznie tak mowil , zdarza sie czasem ze ktos tak powie ale nie co drugie słowo ludzie :classic_cool: na pewno to razi wiekszosc dziewczyn