Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnna27

Boże jakie to życie jest krótkie!

Polecane posty

Gość IIkkaa
Ja farbuje wlosy. Moj maz jest siwy. Nawet nie chcialabym, zeby sie farbowal :). Po co? Nie wiem jak dlugo bede farbowac wlosy. Pewnie nadejdzie taki moment ze przestane to robic. A moze nie przestane? :) Nie wiem. Widze kobiety grubo po 80-tce , ktore farbuja wlosy. Moze ja tez bede farbowac dopoki bede na chodzie... Zobaczymy :)

Gość IIkkaa
Wolanie na puszczy, tamto powyzej do byl chyba dowcipnis. Tak mi sie wydaje. A cierpliwosci w zyciu zawsze mi brakowalo :). Mialam bardzo duzo problemow, teraz tez raz po raz cos na krzyz spada ale traktuje to inaczej. Nie tak jak kiedys.

Gość smutnna27
ciekawe czemu tak się przyjęło że jak facet farbuje to niby obciach i stary a głupi, co do picia, to wystarczająco dużo piję :) ale akurat nie dzisiaj

Gość wołanie na puszczy
IIkkaa to nie był dowcipniś ani nawet moj dowcip. tylko brak mi już argumentów. nic nie jest proste. sama wiesz, że ludzie mająwiększe problemy żeby z tym życiem skończyć a jednak tego nie robią.

Gość smutnna27
a myślicie że może faktycznie psycholog by mi pomógł ?

Gość wołanie na puszczy
z całą pewnością

Gość wołanie na puszczy
nawet ta rozmowa tutaj jest formąterapii. w końcu sama zdefiniowałaś swój problem, a to już dużo.

Gość smutnna27
dzięki, faktycznie lżej jak z kimś o tym porozmawiasz, pewnie się wybiorę bo naprawdę utrudnia mi to życie ..

Gość wołanie na puszczy
potrzebujesz przyjaciol i bliskich osób.

Gość KunaKuna
wg mnie nie powinnaś się martwić swoim stanem psychicznym. Każdy ma w swoim życiu taką chwile, w której zastanawia się kiedy to życie minęło (choć przecież wcale tak nie jest i Ty jesteś tego dobrym przykładem - jesteś młoda) i czy nie zmarnował go... Oczywiście można je było przeżyć inaczej, ale rozgrzebywanie tego niczego nie zmieni, nie możemy żyć przeszłością tylko teraźniejszością!! Wcześniej ktoś wspominał że 60 lat to starość, inni mając 30 uważają że są starzy.... Ale przecież [url=http://vsevidno.com/derati.html] długość życia nie ma tu znaczenia, ważniejsze jest jak to życie przeżyjemy. I owszem możemy mając 30 na karku zastanawiać się co się stało z naszą młodością i dobijać się tym że minęła; albo cieszyć się tym co mamy i żyć wierząc że wszystko przed nami....