Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia987543764364

Czy nadaję się na modelkę? I czy nie jestem za gruba?

Polecane posty

Gość Kasia987543764364

Wzrost: 170 cm Waga: 50 kg Biust: 87 cm Talia: 62 cm Biodra: 83 cm Mam 17 lat.

Gość nie jestes za gruba
jestes za niska.

Gość Kasia987543764364
Ale rosnę

Gość coz za glupie pytanie
Przede wszystkim, to po cholere pytasz na forum. Zapytaj w agencji modelek, albo wejdz na ich strony, tam sa podane wymagane rozmiary. Kolejna sprawa. Nie wiemy jaka masz twarz a to tez wazne. Poza tym to nie same wymiary sie licza. Musisz sie odpowiednio prezentowac, porusza, miec to cos. Tego ci tu nikt po wymiarach nie powie. Nie znam sie na tym, ale wydaje mi sie ze kryterium wymiarowe spe;niasz, co nie znaczy jednak ze ktos sie toba zainteresuje.

Gość jestes za chuda

no kurde, teraz dopiero doczytalam wymiary. Ja waze 49 kg przy wzroscie 155 cm i jestem chuda. Kosci mi stercza, zebra wystaja. Trudno mi sobie to wyobrazic przy 15kg wiecej. No, chuda.

Gość jak masz ladna twarz
to na fotomodelke

Gość Kasia987543764364
Nie jestem za chuda, naprawdę. Mi idzie tłuszczyk w uda i pupę, więc u mnie to naprawdę widać, bo mam chude kości. A co do wzrostu, to mogę być wyższa, bo mój tata ma 186 cm a mama tylko 160 cm. A ja mam już 170 cm, więc idę po tacie. Liczę chociaż na te 175-176 cm...

no to po co pytasz?

Gość Kasia987543764364
Nie mam zamiaru tutaj kokietować tylko chciałam się Was poradzić. Poza tym co uważacie o świecie mody?

Gość nie jestes za gruba
nie chce cie martwic ale raczej juz nie urosniesz. dziewczyny dojrzewaja do 18 roku zycia. w rok 6cm nie urosniesz.

Gość ggggggggggggghhhhhhh
Jesteś za niska i za dużo ważysz na tą branżę. Co nie znaczy, że jesteś gruba. Ważę 6 kg mniej i jestem 6 cm wyższa. Modelką jestem od kilku lat.

Gość Kasia987543764364
Moja koleżanka ma 20 lat i mierzy 174 cm wzrostu a jeszcze dwa lata temu miała 169cm. Jak to wytłumaczyć?

Gość nie jestes za gruba
kasiu :) ale to nie jest reguła :) regula jest to ze rosnie sie do 18 roku zycia :) ona jest wyjatkiem od reguly. albo cierpi na jakas chorobe. czasami ludzie zaczynaja rosnac po 20 roku zycia, ale to juz jest choroba.

Gość Kasia987543764364
To masz anoreksję.

Ja mam anoreksję? Chyba jesteś niedouczona:)

Gość Kasia987543764364
Jak można mierzyć 176 cm i ważyć 44 kg? Idź do lekarza dziołcha.

Modelka musi być bardzo szczupła:) Ty jesteś za niska i za gruba, że tak ci szczerze to powiem.

Nie muszę mam idealna wagę jako modelka. Poza tym wydawało mi się, że napisałaś, że ważysz 56 kg i masz 170 cm. Ja mam 176 cm i mam 50 kg:) Także czepiać możesz się do swojej wagi. Ja akurat jestem już modelką, a ty możesz sobie pomarzyć.

Jakbyć się orientowała w branży to być wiedziała, że modelki mają 175-180 cm i ważą 45-50 kg :) Ale nic nie wiesz, a się pchasz :)

Gość Kasia987543764364
Modelka musi być szczupła, to fakt. Ale Ty jesteś chora, masz anoreksję, musisz się zwrócić do lekarza pierwszego kontaktu. Nie widziałam Cię a wyobrażam sobie Ciebie nago http://www.tvfilmy.pl/images/1275215205_Anoreksja.jpg powiedziałaś: Jesteś za niska i za dużo ważysz na tą branżę. Co nie znaczy, że jesteś gruba. No właśnie, za gruba na tę branżę. Ale w rzeczywistości mam niedowagę i powinnam przytyć przynajmniej 10 kg. A Tobie już nic nie pomoże, bo jadłowstręt jest zakodowany w Twojej psychice na zawsze. Tak mi się wydaje.

Gość Kasia987543764364
I mam szybką przemianę materii. Jem jem jem i ciągle 50 kg. A lekarka powiedziała mi, że kobieta rośnie do 21 roku życia, więc jeszcze mam szansę i dopiero 17 lat. A Ty niedługo zostaniesz wykopana przez młodsze i ładniejsze, bo Kate Moss nie jesteś.

Ty Kaśka weź się ogarnij co? Ja akurat ważę idelanie, bo jestem pod stałą opieką lekarza i dietetyka. Jak kiedyś wejdziesz w tą branże, to będziesz wiedzieć, jak to wygląda. 176 cm i 50 kg to szczupła kobieta, zawodowa modelka. Ja jem normalnie, dużo i mądrze. Dużo ćwiczę, bo taki wymóg pracy. Jak masz niedowagę to sobie przytyj, ale do modelingu się nie pchaj co? Aha mam 25 lat więc nie wymądrzaj się tu anoreksją, bo nawet nie wiesz co to jest.

Gość Kasia987543764364
25 lat, czyli jesteś już stara. Jestem młodsza od Ciebie o 8 lat i może to Cię boli?

Twojego zagrożenia się nie boję:) Za mala jesteś i już nie urośniesz:P Jak brakuje Ci mięśni, to masz poważny problem, więc lecz się, bo psychika też ci siada, jak usłyszysz słowa krytyki. Chyba Ty masz problem ze sobą? Kompleksy? Za chuda:P i się pscha do modelingu, żeby się podbudować:) Nie nadajesz się od razu Ci mówię:) Pa bo na takie kretynki szkoda słów.

Gość Kasia987543764364
Jeszcze dodam, że jesteś anonimowa. Nie mam pewności czy mówisz prawdę. Może nie jesteś modelkę a leczysz w ten sposób swoje niespełnione ambicje? A ja jestem super dziewczyną i znam swoją wartość, fizyczność. Mam ładną twarz, włosy proste za pupę z którymi można zrobić praktycznie wszystko, porcelanową skórę bez żadnej niedoskonałości, ładne piegi na buzi, długie zgrabne nogi. Jedyne co mi przeszkadza to duże stopy, bo mam problem z wyborem butów. I mówię o tym otwarcie a Ty nie masz samokrytyki i tyle

Mój wiek mnie nie boli, ja już osiągnęłam to co chciałam:) Nie jestem taka pusta, jak Ty i mam mase innych rzeczy do robienia, poza byciem modelką. To jest zajęcia na kilka lat, ale nie dla takich jak ty. Bo dość, że niska, za gruba:) To jeszcze pustak, pewnie bez tapety ani rusz z domu?