Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia987543764364

Czy nadaję się na modelkę? I czy nie jestem za gruba?

Polecane posty

Gość Kasia987543764364
Może się jeszcze kiedyś spotkamy a wtedy minka Ci zrzednie szkielecie :-)

Gość ggggggggggggghh opanuj się
I nie rób się tu na Anję Rubik. Modelka z koziej wólki (taka jak zapewne tysiące, czyli prezentuje łachy i nikt nawet jej nie zapamięta, ani o niej nie słyszał) :O Sympatyczna dziewczyna zapytała, a Ty się zaczęłaś wymądrzać i chwalić oraz już jej mówić, że o modellingu to sobie może pomarzyć. A skąd wiesz, widziałaś ją? Ma dobrą wagę, co najwyżej jest za niska, ale nie jest prawdą, że rośnie się tylko do 18 roku życia, więc ma jeszcze szansę. A po Twojej "klasie" widać, jaka z Ciebie modelka i że potrzebujesz sie dowartościować. Ciekawe, jakie marki reprezentowałaś. Pewnie szlafroki na ulotce Tescl :D Żal normalnie.

Gość ggggggggggggghhhhhhh
Nie muszę Ci nic udowadniać, bo jesteś za głupia na poważną rozmowę. Pa!

Kasiu, jeszcze raz przeczytałam wypowiedzi tej całej "ekspertki". Jaki wiarygodny człowiek kogoś skreśla od razu na podstawie kilku zdań w necie? Panna się ośmiesza, zignoruj po prostu. Dowiedz się u bardziej profesjonalnych źródeł (agencje, strony dla modelek). Jesteś niska, ale jest jeszcze photomodelling. Powodzenia.

"bo jesteś za głupia na poważną rozmowę" Rzeczywiście odpowiedź na poziomie dorosłej kobiety :D To ty jesteś dziewczynko pusta jak bęben i wiochę sobie robisz, więc rzeczywiście obraź się, zabierz zabawki i sio z piaskownicy! 🖐️

Nie lubię kretynek, które nadużywają słowa anoreksja! To się głupiej oberwało, bo się należało! Pewne słowa trzeba rozumieć zanim się ich użyje. To, że ktoś waży mało nie oznacza, że jest chuda. Ja akurat nie jestem chuda. Mam kobiece kształty 176 cm 89 biust 60 talia 92 biodra. Więc kośćmi nie strasze. Na brak zainteresowania nie narzekam. To, że tylko 50 kg to może od ćwiczeń, bo żadne kości mi nie wystają.

Gość Kasia987543764364
Dziękuję, miłego wieczoru :) A to, co mi powiedziała ta szlafrokowa modelka nic dla mnie nie znaczy, bo znam swoją wartość i nie przyjmuję od takich ludzi krytyki :) Mam długie paluchy u stóp i wyłażą mi z każdych klapek buahahaha :) W dodatku numer 40 :-) Muszę chodzić w sandałach z cholewką żeby to zamaskować, ale są teraz bardzo modne :-)

Gość Kasia987543764364
ggggggggggggghhhhhhh Masz pewnie ładne kształty, ale jesteś pustym i podłym człowiekiem. Nie chce się z Tobą już rozmawiać. Może ktoś chce zdjęcie moich włosów do oceny?

To powyżej to chyba podszyw, o tych paluchach i sandałach :D Matko, co za ludzie w tym internecie siedzą :O Spadam, szkoda mojego czasu. Prawdziwa autorko - powodzenia życzę.

I po co Kasia sama sobie odpisuje na swoje posty;) Ja nie jestem pusta:) Mam bardzo dobre wykształcenie i pracę, a modeling to zabawa. To raczej tutaj Kasia dąży do bycia modelką przez całe życie. Ja bym nie zakładała takich pustych tematów: Jak wyglądam? Co o mnie myślicie? EEE....mam kompleksy, pocieszcie mnie:)

Nie jestem pusta ani podła. Tylko szczera:) Na modeling nie masz szans, ale ja Ci nie zabraniam inaczej korzystać ze swoich uroków. Po prostu modelka musi mieć minimum 175 cm. Większość dziewczyn w Twoim wieku ma po 180 cm, z tej branży. Także 170 to jest za mało i usłyszesz to wszędzie. Waga, zależy jak się rozkłada :) Może wystarczy poćwiczyć. Ale na początku zastanów się, co chcesz robić w życiu poza bycia modelką?

Gość autorko jestes
za niska. Musisz miec co najmniej 175 cm. I niestety juz nie urosniesz, co najwyzej ze 2 cm. W tym wieku sie juz nie rosnie no i pomalu juz robisz sie za stara. Najlepiej startowac juz jak sie ma 14,15 lat. Takze nie masz szans.

Gość Kasia987543764364
Urosnę urosnę :-) Kobieta rośnie do 21 roku życia :-) I chcę być w przyszłości nauczycielką języka angielskiego :-)

Gość do monikucha o matko
jaka ty wstretna jesteś:o