Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Czy jak sfendzi mnie óho? to znaczy rze jezdem w cionszy?

Polecane posty

Gość sweetdreamsabout
hehe;p tak ale pozamacicznej;p

madzia chyba sie nie znamy...skoro cie nei smiesza moje topike to won na swoje podwórko

Gość Dr Dorsz na rowerze
Nie. To jest sygnał pochodzący z muzgó abyś poszła spać. Sen przyspieszy regeneracje szarych komórek jakim dziś zafundowałas torturę poprzez wdychanie butaprenu

to kup rozmówki z kafeteryjnego na polski 12,99 musisz tylko wysłas smsa o treści carriebradshow i w odpowiedzi dostaniesz wszystkie słowa z kafele

sygnał z mózgu...hmmm a skąd ja mam niby ten musk? jak kon ostatni wąchał mi głowe to ta pani powiedziała ze poczuł siano....

Gość Józefff
Oczywiście madzia ma rację. Ten temat jak i inne bierze z doopy na kilometr a cieszą się z niego tylko młotki. Ale to typowe i nic na to się nie poradzi.

kurwa dziwnie na mnie patrzał slepiami troche zaslinił to prawda ale chyba kunie nie sa miesno-żerne?

Józefff te tematy bora sę z bezsilności wojownicze syrenki nnja ktre codziennie przegrywaja zycie na kafe wraz z zółwami ninja musza cos robic a co moze kolejny temat o tym ze on ja zostawił bo ona była jego matke od strony wujka Edzia? nikt nikogo tu nie trzyma

Zje wszystko co się nawinie jemu pod pysk, także głowa też chodzi w rachubę, także abraja uważaj następnym razem :-)

a może to diabeł tasmanski był? no dobra ale teraz powaznie... wiecie co ?wykukuje mi biust ze stanika hehehe

czy to foka jednooko co uznala Cie za zboka?:P