Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja nie moge:o

chlopak przyjaciolki zlapany na zdradzie. co dalej?

Polecane posty

Gość o ja nie moge:o

wyjechalam sobie z moim chlopakiem nad wode. duzo ludzi, wszystko ladnie pieknie, do czasu kiedy nie zobaczylam chlopaka mojej przyjaciolki, Rafała... z jakas dziewczyna:o nie wygladali na przyjaciol. nosil ja na ramionach, calowal, przytulal. kiedy zobaczyl mnie, stanal jak wryty, zmieszal sie i odszedl szybko gdzies z dziewczyna. dzis dostalam sms " nie mow nic marcie, kocham ja, chyba nie chcesz zeby cierpaila". Kyurde. ejstem w kropce. sa ze soba juz 5 lat, cos marta mowikla ostatnio o weselu:o kocha go i nie wiem co moze sobie zrbic na wiesc o zdradzie:o

Gość o ile ci uwierzy
to musisz jej powiedziec. ''nie chcesz zeby cierpiala?' cierpiec bedzie jeszcze bardziej gdy w koncu po jakims czasie wyjdzie na jaw jego romans... a to frajer

Ja bym powiedziała :classic_cool: Tym bardziej że masz smsa na potwierdzenie swoich słów, bo tak to by się buc wyparł!

Gość napoczatekdnia
pewnie, ze jej powedz

gdyby ja kochal to by z nia tam siedzial a nie z kims innym......dran.....powiedz jej lepiej niech dziewczyna nie traci zycia dla jakiegos debila.....

fuck.... ale dupek!!! jeszcze zrzuca na Ciebie odpowiedzialność "chyba nie chcesz,żeby cierpiała", niezły kutas. Odpowiedz sobie sama, czy chciałabyś wiedzieć, ja bym powiedziała na Twoim miejscu, chociaż wcześniej umów się z nim i niech Ci wszystko wyśpiewa, jak długo z tamtą dziewczyną itp. Jak nie będzie chciał mówić, to zagroź,że powiesz wszystko przyjaciółce. Lepiej znać całą sytuację.

Gość musisz powiedziec
tylko spokojnie, delikatnie..i pokaz smsa.

Gość andie
koniecznie powiedz!!! uchronisz ją od związku z takim dnem jak on to twój obowiązek jako przyjaciółki, kiedyś ci za to podziękuje

Gość sdsdsdsd
pewnie ze jej powiedz i to szybko :/ cghyba bys wolala wiedziec prawda? i ja bym byla zla na przyjacilke ze mi tego odrazu nie powiedziala;/