Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uratowałam swoje dzieci

Moje dzieci zleciły pobicie!

Polecane posty

Mam dwoje 18letnich dzieci-syna i córke dowiedziałam się kilka miesięcy temu że moje dzieci zleciły kilku osobom(za flaszke wódki) pobicie jednej dziewczyny i dwóch chłopców z którymi się nie lubią i którzy nimi poniewierali(osoby z klasy), na szczęście prawnik mówił mi co i jak należy w danym przypadku postąpić. I wiecie co? moje dzieci były prawie przed sądem(jako świadkowie). Ale na szczęście nie dostali żadnego wyroku bo tamci milczeli w ich sprawie a tym którym to zlecili dostali dwa lata w zawieszeniu na 5 lat. Czy dobrze zrobiłam chroniąc swoje dzieci przed więzieniem?

chyba żartujesz! to tak uczysz swoje dzieci moralności??:O pogratulować! kiedyś ich zdenerwujesz lub czegoś zabronisz a oni wyślą na ciebie bandziorów, żeby cie pobili! BRAWO:)

Gość a ja wstaje
Najgorsze co mozna zrobić to chronic dzieci przed odpowiedzialnościa za swoje czyny! Gdyby kogos zabyły tez byś chroniła? Pomyśl kobieto. Teraz to było tylko albo i aż pobicie, ale następnym razem...strach pomysleć. I co? Może jeszcze jesteś dumna z tego, ze uniknęły odpowiedzialności? Wstydź się !!! Nie jesteś lepsza od tych BACHORÓW, bo dzicmi ich nie można nazwć! Patologia się szerzy!

Niech już sobie myślą co chcą, płaciłam tym zbirom po przez prawnika by nie wygadali się że moje dzieci miały coś z tym wspólnego, teraz jestem o nie spokojna. Moim dzieciom nie grozi żadne więzienie a napewno wyciągnęły już wnioski z tego co zrobiły. Każda matka na moim miejscu postąpiła by tak samo.

Gość Się okaże, czy dobrze
Postąpiłas, jak niemal każda normalna matka, która chroni swoje dzieci. Teraz pytanie, czy Twoje potomstwo wyciągnie z tego jakieś wnioski na przyszłość ? Czy Ty wyciągniesz jakieś wnioski ? Dlaczego Twoje dzieci tak postąpiły ? Daj Wam Boże rozum i rozsądek.

ja myślę że źle zrobiłaś chroniąc w ten sposób swoje dzieci....to nie są już dzieci a dorosłe osoby w świetle prawa i powinny wiedzieć że za swój każdy czyn jaki popełnią w życiu trzeba brać odpowiedzialność i ponosić konsekwencję a co by było jakby przez to pobicie któryś z tych kolegów został kaleką do końca życia albo nie daj boże umarłby ?....też byś je wtedy chroniła za wszelką ceną ? a teraz mogą czuć się bezkarnie i bóg jeden wie co im jeszcze przyjdzie do głowy ....tak się nie załatwia spraw jak w kiepskim filmie ....mogli przyjść do Ciebie powiedzieć że dzieje im się krzywda a nie zlecać pobicie w głowie mi się nie mieści coś takiego do więzienia pewnie i tak by nie poszli a co najwyżej by dostali wyrok w zawieszeniu a może sąd by nawet odstąpił od wymierzenia kary ze względu na okoliczności

Nie jestem dumna z dzieci, bo wiem co oni zrobili. Dziewczyna która była pobita(została również zgwałcona) przez jednego z chłopaków który został nasłany przez moje dzieci, on dostał najdłuższy wyrok bo aż 4 lata, reszta 2 lata w zawieszeniu na 5 lat. Poza tym te osoby dręczyły moje dzieci, poniżały je, ubliżały im przy każdej nadarzającej się okazji. Moje dzieci jak mają jakieś problemy to sami je rozwiązują. Nie czuje się z tym dobrze, ale ciesze się że moje dzieci nie wylądowały w więzieniu po to by mogło zrujnować im życie. A to czy wyciągneły wnioski, tego to ja sama nie wiem.

Gość złoty sie nudzi
kolejny top zatroskanej matki -ten sam styl ,ten sam schemat budowania napięcia ,prowo -10/100

Problem polega na tym że jeden z chłopców(który został pobity) o mały włos został kaleką, chodził na rehabilitacje i prawdopodobnie jeszcze chodzi. Ale każda matka zrobiłaby to samo na moim miejscu, dzieci zawsze były dla mnie najważniejsze i wiem że każdy popełnia błędy ale w takiej sytuacji, przecież to nie zależało ode mnie. Ja im tego nie kazałam robić.

Gość jeśli to nie prowokacja to jes
teś rzeczywiście pustą babą.

Moje dzieci jak mają jakieś problemy to sami je rozwiązują. same? przecież zleciły to komuś innemu

Gość matka dzieci w tym samym wieku
ja pierdziu, to nie było zwykłe huligaństwo,z tego co piszesz to nie jakies tam pobicie i postraszenie tylko prawdziwy dramat, "dziewczyna zgwałcona, chlopak na rehabilitacji" twoje dzieci maja kontakt z bandziorami i ty sie z tego cieszysz? trudno jest sie wypowiadac ale moim zdaniem będą czuły się bezkarne, skoro stać cię na prawnika i płacić za milczenie trzeba było płacić za ich obronę i powinni ponieść konsekwencje, NIE POPIERAM!

a teraz będzie ojjjjjjj coś pamiętam tak tak przypominam sobie kto mi to zlecił a inspektor pewnie chętnie się dowie, że mi pamięć wróciła 500 zł i może się na 2 dni znieczulę alkoholem ale potem pewnie mi się znowu przypomni :classic_cool:

Gość nio dobra
kazdy postapilby tak samo- KTO no kto- powiedzialby : wsadzcie moje dzieci do paki, bo zlecily pobicie JESLI ktos je dreczyl - to znalazly na to sposob - sa zaradne i odwazne - ja bym czegos takiego nie zrobila - w obawie ze puszcza pare kiedy przycisnieci tamci ludzie widocznie JUZ sa zdegenerowani, skoro brali kase za milczenie i ze spokojem przyjeli kare wiezienia jest druga strona tego medalu obawiam sie jednak ze to nieprawda !!!! ?? z tym ze byly dreczone - droga matko to klamstwo tobie wcisniete, a ty wychowujesz zmije pod wlasnym dachem, dowod : skad maja takie znajomosci - bandziorow i gwalcicieli ? nie bedzie z tego nic dobrego

Dla mnie to się kupy nie trzyma. Dzieci zleciły pobicie innym, a przed sądem stanęli tylko jako świadkowie? A jak ty się dowiedziałaś o tymże pomysłodawcami były twoje dzieci? no to prowadzacy postępowanie albo byli niedouczeni albo to wyjątkowe gapy. A moze ich też przekupiłaś:):) Kolejna ewentualność to taka,że strasznie nas tu ściemniasz;)) Tak i ja tej wersji sie będę trzymać;) To provo:)))

Gość życze twoim bachorom
jak najgorzej wredna suko.

Gość życze twoim bachorom
jak najgorzej wredna suko.

Gość no cóż taki życie twoje dzieci
uniknęły odpowiedzialności ;)

Gość czekoladowa pomarańcz
nie wierze ze sa matki ktore wychowuja dzieic na zbirow i potem jeszcze akceptuja takie zchowania ratujac z opresji pomagajac uciec od odpowiedzialnosci i konsekwencji

Gość olevajka
nawet niechce myslec bo sie boje co ja bym zrobila jak postapila sama mam syna chyba by mi serce z zalu peklo nie mam pojecia co w takim bolu bym zrobila

Gość jasne że prowokacja ale każda
matka postąpiłaby tak samo jak opisuje prowokatorka.

Gość olevajka
Po czym wy poznajecie kto provo a kto tak naprawde ?

Gość prowokacja, wiadomo że
ludzie lubią takie tematy, denerwują się a autorzy jeszcze bardziej nowymi postami wkurwiają ludzi. Jeśli to nie prowo to życze autorce i jej dzieciom śmierci, oraz by przeszły to samo co tamci ludzie.

Gość olevajka
no faktycznie im ciekawszy temat tym wieksze tlumy wiem jak mnie te ciekawe tematy z dreszczykiem wciagaja,a tam wyzwiska emocje,sama potrafie sie stresowac czytajac,dzieki za wyjasnienie

Gość nie rozumiem tylko jak można
komuś tak źle życzyć.

Gość świetne masz dzieci nie ma co