Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokalizacja częstochowa

mój mąż

Polecane posty

witam was,pisałamjuż wczoraj,pisałam że poklóciłam sie z mężem z naszej wspólnej ,wspólnej winy ,w złości go spakowałam i wysłałam do mamy,dziś mija juz 7miesięcy ,bylam u niego przeprosiłam ,prosilam aby ze mną wrócił,odmówił,prosiłam abysmy poszli mieszkać osobno skoro z rodzicami nawzajem nie chcemy,a on że nie nie i nie,chce abym zamieszkała z jego mamą z którą się nie dogaduje,,,,Pisaliscie mi wczoraj abym go postraszyła ze odbiore mu prawa rodzicielskie,więc dzis mu tak oznajmiłam,a on do mnie ABYMODBIERAŁA I DAŁA MU ZAJEBANY SPOKÓJ.....

Gość napoczatekdnia
odebrala prawa rodzicielskie? kto ci tak radzil? Tego sie nie robi. A spokoj mu daj.

ale że spokój to znaczy ze ja jestem niedobra???

Gość napoczatekdnia
Nie, to znaczy ze od jest Ciebie wart.

Gość kofanaanana
:O nie wiem, co o tym myśleć...chyba mu na Tobie w ogóle nie zależy

Gość napoczatekdnia
on - nie od, sorry

ja wczoraj napisałam ci co masz zrobić a ty dalej się pogrążasz i schizujesz jasno postaw sprawę- nie to nie! nie masz nic do stracenia

cóż...jeśli mineło już 7 miesiecy to generalnie facet posprzątał po Tobie. Prawa rodzicielskie odbierać to nie jest najlepszy pomysł z dwóch powodów: 1. dość żmudna i długa batalia w sądzie, 2. czasami facetom jest to na rękę...będą mieć święty spokój i babki i dzieci nie mieć na głowie. Moim zdaniem ten związek już sie skończył (przynajmniej z perspektywy faceta) bo co miał przemyśleć to już pewnie dawno przemyślał, a teraz jest mu po prostu lepiej niż z Tobą więc nie ma chęci wracać.

boże żebyście wiedzieli jak mi zle,jak on tak moze,jak głaz ,nie widać po nim żadnych uczuć,jak przyjedzie raz na 2tygodnie do dziecka,to nawet mu bucików nie zmieni,tylko mi mówi ze mam to zrobic,to do kogo on przyjeżdza.Nie wazne ze sie pokłóciliśmy,on powinien moim zdaniem iść i ratować swą rodzine,zamieszkac z nią osobno jak nie da sie razem z rodzicami,ja go nie rozumiem jak głaz bez uczuć

ktoś jeszcze

Gość kofanaanana
Chyba Twój mąż już dokonał wyboru - wybrał swoich rodziców, a nie Ciebie i dziecko, co tylko źle o nim świadczy...

Boze gdyby on kochal mnie tak jak ja jego,bo ja nadal go kocham,to by poszedł ze mną osobno ,bo ja bym poszła...

Gość całkowicie czarny kot
przyjmij radę - idź do psychologa wygląda na to, że masz problem z samoocena

życie życiem, miłość miłością. On ma Was w d*** a Ty jeszcze płaczesz jak Ty go kochasz i co byś dla niego zrobiła. Żałosne. Nie ma nic trudniejszego w życiu niż nasze własne sprawy uczuciowe. Jednak istnieje coś takiego jak rozum. Miłość to fajna rzecz, ale jeśli rozum podpowiada że jest inaczej to prędzej czy później za jakiś czas znów będziesz płakać jak Ci to śle. Faceci szanuja tylko konkretne kobiety, które wymagają coś od siebie i od partnera.

wiem że ma nas w dupie,ale jak ciężko przyjąc to do wiadomości,kiedy razem ma się dziecko....uwierzcie mi bardzo ciężko....dziękuje za pomoc ,wiem ze macie racje

a jeszcze jedno odnośnie jego matki,co byście powiedzieli na to że jego matka mozna powiedzieć urodziła swego pierwszego syna swojemu własnemu ojcu,i jego nowej zonie.

Gość tertia
Yyyy..?

bo ja czy=uje do niej obrzydzenie,nie potrafie jej znieść ,a dowiedziałam się o tym rok po slubie,tak długo trzymali to w tajemnicy

Gość bas bassssssssssssssssssssssss
" a jeszcze jedno odnośnie jego matki,co byście powiedzieli na to że jego matka mozna powiedzieć urodziła swego pierwszego syna swojemu własnemu ojcu,i jego nowej zonie." czytalm to kilka razy ale nierozumiem? Oj biedaczko , wspulczuje ci takiego meza.wiem ze ci jest ciezko ale popatrz sie nato ile juz czasu mineli jak on ciebie i wsze dziecko teras traktuje , jak sie do wasa odzywa.Zamknij ten rozdzial zycia , wez rozwod i zajmij sie soba i dzieckiem!

matka mego męża,urodziła swe pierwsze dziecko swemu ojcu i jego nowej zonie bo pierwsza mu umarła,a z drugą dzieci nie mógł mieć,wię posłużył sie swa córką,matka mego męża,to nie jest trudne

Gość bas bassssssssssssssssssssssss
ah tears rozumie , to straszne , nienormalne takie cos

Gość zalezy jak leży
no niby nie trudne, ale to jest dziecko ojca matki, czy ojca Twojego męża, czyli po prostu oddała im dziecko (brata Twojego męża), czy był seks kazirodczczy

nie było seksu kazirodczego,urodziła i dała swemu ojcu.Dla mnie i tak to nienormalne