Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastka24

facet mnie zostawił

Polecane posty

Nie jedz, coś Ty. Po prostu nie wolno Ci. Powiedz mi czemu CIę tak ciągnie zeby do niego dzwonić itp skoro widzisz że to nic nie daje i tylko pogarsza ?

Gość jngv;jdnmewl;kjhgvbnklojhjefdv
Asz ku******* daj spokoj, nie przekonasz jej. To skonczona kretynkai tak bedzie wypisywac do niego i dzwonic a on bedzie mial z niej polew niezly z kumplami. Co ty se myslisz ze czemu wylaczyl telefon ? Bo chce miec kuzwa swiety spokoj. I jesli jestes na co dzien taka jak prezentujesz sie na tym forum to sie nie dziwie ze zwial gdzie pieprz rosnie kur ** bo to jest masakra z taka baba

Gość michasia03
A Wy Nastka pracujecie czy studiujecie dziennie/zaocznie?

Gość rglkjbn;'lgfdgchjkl;kjhgfbds
No a najbardziej to do ciebie. Matko na miejscu tego kolesia to juz bym dawno kazala Ci wypier***** moze wtedy by dotarło. ale pewnie nie, pewnie bys uznała ze to znaczy ze on cie kocha tylko trzeba podzwonic do niego i ponarzucac sie zeby i on to zrozumial ;)) Jestem facetem i powiem Ci ze taklie cos wyprowadziłoby z rownowagi nawet kur swietego bo ilez mozna. pojechal se z kumplami gdzies wylaczyl telefon wyzywa cie nie odzywa sie - milosc ❤️

ja studiuje zaocznie tylko w innym miescie a on dziennie a dco to ma do rzeczy?

Gość kolego daj se spokoj
ona ma max 19 lat wiec czego mozna sie spodziewac po takiej ?

pierw piszesz ze na"miejscu tego kolesia juz dawno bym "kazala"....." a pozniej piszesz jestem facetem :D wiec sie zastanow kim jestes!!

Gość michasia03
A bo zastanawiam sie czemu wakacji nie planowaliscie zadnych... ale to moze ze wzgledow finansowych, skoro nie pracujecie.

mielismy jechac na wakacje...na cypr . ale poklocilismy sie i chyba juz lipa :( nieraz on pracuje u ojca..pomaga mu w firmie wiec i ja tez na wakacje zazwyczaj pracuje gdzies wiec kasa jest..nie chodzi o kase..

Gość michasia03
a zastanawialas sie co bylo najwiekszym problemem w waszym zwiazku? i czy trzeba by zmienic, zeby bylo lepiej np.?

tak myslałam o tym...ale do tego potrzeba dwoch osob a nie jednej.. a on nic w tym kierunku nie robil..

Gość michasia03
a nie chcesz tutaj napisac o co chodzi? ok, rozumiem.

Gość michasia03
wiesz, skoro nie chcesz nam napisac co bylo miedzy wami nie tak, to trudno prorokowac... ja teraz wychodze... 3maj sie 🖐️

Gość rglkjbn;'lgfdgchjkl;kjhgfbds
wiesz co to literowka ? tak tez myslałem ze w całym moim wywodzie zwrocisz uwage tylko na bledy ortograficzne itp, pozdro

rglkjbn;'lgfdgchjkl;kjhgfbds w twoim wywodzie nie bylo nic interesujacego na co moglabym zwrocic uwage ..wiec błedy odrazu byly zauwarzalne..

Gość Algida śmietankowa.
Witaj Nastka to ja, Znudzonaaa, zmieniłam nick na bardziej optymistyczny :) jak tam ? Ja wpadłam tylko na chwillę. Mam nadzieję, że zobaczymy się wszystkie wieczorem na 'samotności ' :)

chyba zaraz pojade gdzies na rowerze..przestalo padac wiec mysle ze moze nakusze siostre i pojedziemy.. a samopoczucie takie sobie..nadal cisza z jego strony i chyba juz tak zostanie :(

Gość Algida śmietankowa.
Kurde, nie wiem czemu jestem na pomaranczowo. Ale pozniej sie tym zajem bo teraz musze uciekac :) do usłyszenia

Gość adssfsddgggfdf
Nastka,ale ten facet Ci napisal prawde :o Pozatym wytykasz komus bledy a sama napisalas "zauwaRZalne" ... Ja nie wiem czy ty taka slepa jestes czy co? Clagle na jedno kopyto.Ludzie Ci pisza ze zachowujesz sie jak wariatka a Ty dalej swoje jak mantre powtarzasz ze on potrzebuje czasu :o Na poczatku bylo mi cie zal,ale teraz to szkoda slow.Ja tez sie nie dziwie facetowi ze wylaczyl telefon a jestem dziewczyna. Zrozum w koncu ze calym swoim takim zachowaniem spieprzylas na maksa ten zwiazek. Ten facet ma Cie dosc,nie szanuje Cie,wzbudzasz w nim agresje swoja nadgorliwoscia i daje temu wyraz jak widac!! Jestes nachalna i on ma tego dosc. Zauwazyl ze moze Toba pomiatac i robi to,ale jak widac nawet to go juz przestalo bawic bo chce sie od Ciebie odciac. Lec do niego,zadzwon jeszcze z 10 razy do niego do domu,na pewno stwierdzi ze tak bardzo Cie kocha... :o Zwiazek moglas ratowac jak byly pierwsze takie symptomy ze on sie odsuwa.Wtedy byl czas na to,zebys dala mu zatesknic,przestac wydzwaniac,latac na kazde skinienie.Wtedy moze by to podzialalo.Teraz juz jest za pozno i niech to w koncu do Ciebie dotrze!! Jedyne co mozesz zrobic to wyjsc do ludzi,isc na spacer,gdziekolwiek.I zapomniec o tym kolesiu.On do Ciebie nie wroci,a juz na pewno nie wroci jak bedziesz za nim latac i wydzwaniac!!! Chyba ze chcesz zeby naprawde sie wkurzyl i Cie zmieszal z blotem tak ze przez najblizsze miesiace bedziesz sie wstydzic spojrzec sobie w lustro.

odezwał sie dzis do mnie ...pogadalismy i mamy sie spotkac zeby pogadac o tym wszystkim...zobacze co bedzie dalej... ale juz tyle dobrze ze sie odezwał pierwszy..

Gość wrrredota
daj znac co z tego wyszlo,powodzenia:)