Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastka24

facet mnie zostawił

Polecane posty

Gość pink14
no to dobrze, aczkolwiek dziwnie :)

Gość mizantropka
Mysle, ze jestescie oboje nienormalni. Cala ta historia nie trzyma sie kupy, wiec : albo a) jestescie nienormalni oboje, o czym juz pisalam b) Ty jestes histeryczka, ktora robi z igly widly i nie jest w stanie racjonalnie spojrzec na rzeczywistosc c) caly temat to prowokacja d)ten facet znow Cie wczoraj oklamal 🖐️

Gość Cammilla34
Dziewczynki przestancie, autorka ma juz Was delikatnie mowiac w dupie:), nagadala sie, napisala, nasmucila - kazda z Was bardzo mocno zaangazowala sie w ta historie i co? dziecinka pogodzila sie ze swoim chlopczykiem a za kilka dni znowu bedzie wyc z rozpaczy i co, znowu przyjdzie na forum? Ja tez mam rozne akcje z moim facetem i ostatnio sporo czasu tu spedzam, ale bez sensu jest walkowac jedno i to samo w kolko w dodatku zawracac innym gitare skoro i tak robi sie po swojemu. Klocimy sie, rozstajemy, a nastepnie godzimy...i tak to trwa, prawdopodobnie kryzys, nie ma co juz meczyc nikogo na forum ciaglym biadoleniem, pozdrowki:)

Gość betiiiiiii
tylko czlowiek tak juz jest skonstrulowany ze jeszcze szybciej leci do przyjaciol w chwilach niedoli niz anizeli w chwilach szczescia.:)

Gość Krówka999
Nastka, tobie się ułożyło, masz szczęście, jak ja bym chciała żeby mi też się ułożyło... :(

Gość Cammilla34
Ja tez zycze autorce, zeby nie musiala wiecej plakac tak samo jak kazdej z nas tutaj:)

jest miedzy nami super ;) i tego chcialam wlasnie wiec jestem szczesliwa.. :) :) :) Nie mam w dupie tych kobiety ktore byly tu zemna przez te dni kiedy naprawde byly dla mnie trudne..(wiec nie wiem po co ktos takie glupoty wypusuje)dziekuje im za to ze potrafily mnie wesprzec... Teraz tez ma dla mnie czas popoludniu i zmienil to odrazu :) i nie trzeba bylo nawet o to prosic i marudzic..wiec mysle ze cos zrozumial.. :)

Gość pink14
oby na zawsze:)

Gość aaeeeeeeeeeeeeee___
Wątpię. Idź do kościoła się pomodlić, żeby Cię tylko nie uderzył w życiu.. ;) bo z miłości wybaczysz

Gość Maria348
Pewnie juz wrocił

Gość gość
mnie tez zostawil

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.