Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolajna_21

robicie swoją biżuterię?

Polecane posty

Gość diabelkowa007
Mi sie yte zielone podobają:D:D tez sie zastanawialam , ale zaczelam robic ozdoby wielkanocne bomki :D:D ze wstazeKD:D

Gość diabelkowa007
miały być bomki świateczne

Gość wiesz każdy teraz robi
swoją biżuterie, strasznie sie to rozpowszechnilo, a szkoda. chcialoby robic cos oryginalnego a tu widocznie taka moda nastała. ale fajna jest taka bizuteria, z duszą ;)

Gość mala-mi-
nic specjalnego, na takie coś to szkoda kasy i czasu, i materialu. wez wymysl cos konkretniejszego.

Gość Dla mnie Twoje kolczyki są za
proste, nie lubię takich. Sama też robię: http://szeptucha79.blog.interia.pl/ jak sama widzisz, zupełnie inny styl. Ale ponoć o gustach się nie dyskutuje :P Co do Twoich, nie widac nawet, czy równo Ci wyszły. Na pewno w pierwszych bym zmieniła, to, że, mają haczyki czyli pętelkę na końcu zamiast gwoździków. Poza tym spróbuj może inne wzory i kolory?

tak jak napisałam, dopiero zaczynam, dlatego są one takie proste a kasy nie wydałam zbyt dużo bo tylko 20zł na materiały, a takie kolczyki robi się w 5 min

Zajrzyj na Allegro, tam za 20 zl będziesz miała worek materiałów na 50 par kolczyków :P

i tylko okragle niebieskie koraliki? :( tam maja tez elementy metalowe w ksztalcie kwiatow, poza tym bywaja niedrogie kamienie :)

i ciekawe bazy :)

Fajnie, że ktoś się bawi w takie rzeczy. Ja sama nie mam zupełnie zdolności manualnych, dlatego każdy kto się tym zajmuje chociaż hobbystycznie jest dla mnie wzorem. Oby tak dalej - trzymam kciuki za nowe dzieła.