Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcxyz

pomóżcie mi obliczy dni plodne

Polecane posty

Gość abcxyz

okres mam 7 dni ale jest on zawsze nieregularny najkrotszy trwał 33 dni a najdluższy 44 napiszcie kiedy mniej wiecej mam dni plodne w korym dniu cylku. z gory dziekuje :)

Gość nie licz tego
dni płodnych się nie oblicza tylko wyznacza na podstawie obserwacji swojego ciała. Wyliczenia są zawsze orientacyjne a już w przypadku nieregularnych cyklów to nic nie dają. A jeśli jednak chcesz liczyć to poszukaj sobie kalkulatora dni płodnych

Gość abcxyz
ktora z was ma podobnie ??? pomozcie plisss!!

Gość abcxyz
kalkulator dni plodnych nic nie da bo tam trzba podac dlugosc cyklu a ja mam nieregularne :( zaczynam schizowac bo juz 6 miesiecy staram sie o dziecko i nic nie wychoszi :( doszlo nawet do tego ze kochalismy sie z mezem co drugi dzien ale i ta to nic ie dało :(

może po prostu nie obliczaj tylko zaufaj instynktowi i robcie to kiedy bedziecie mieli na to ochote, czasami przecież tak jest że cos przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie:)

Gość abcxyz
zanim odpuszcze i przestane o tym myslec chce sprobowac kazdego sposobu

Gość abcxyz
wiem juz ze nie kazdy cylk mam owulacyjny :(

Gość Maja:):)
hmmm a jakas obserwacja, sluzu? możesz mierzyc temperature. Albo wybierz sie do ginekologa, powiedz, o swoich nieregularnych cyklach i o tym ze staracie sie o dziecko. Skoro masz tak nieregularne cykle to na pewno dni plodnych nie "obliczysz" mozesz jedynie obserwowac swoje cialo:):)