Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kivha

Związek

Polecane posty

Cześć laski :) To mój pierwszy post . Sama nie wiem czego chcę .. ; / Byłam z moim eks 8 miesięcy (cudownych miesiecy)zakochana byłam w nim po uszy ..Jak nigdy. Kocham na zabój nawet teraz gdy ułożyłam sobie życie z innym chłopakiem. Zwainił on ja zerwałam czego strasznie żałuję,myślę tylko o nim nie mogę skupić myśli na innych rzeczach. Z moim obecnym chłopakiem jestem strasznie krótko dokładnie 10 dni. On ma 20 lat jest strasznie we mnie zakochany,nie wiedziałam,ze tak szybko można się zakochać.I do tego ta jego chorobliwa zazdrość.Nie odpiszę na jednego sms on,ze go zdradzam.Ostatnio mu napisałam,że wychodze do kolezanki on wyskoczył z tekstem,ze kłamię i idę do jakiegoś chłopaka itp. ;/ Mamy sporo tematów do rozmów nigdy nie jest nudno,wczoraj zrobił mi zadymy,że nie miałam żadnego tematu z nim,bo nie wiedziałam co napisać i już mnie zjechał,że piszę z innymi i go zlewam,zaczął siebie jechać później mnie .. Trzyma mnie na smyczy,nie lubi gdy się z kimś spotykam,bo według niego go okłamuje i go zdradzam. ( Jego poprzednie 2 dziewczyny go zdradziły i pewnie dlatego mnie do niech porównuje) Te codzienne kłótnie mnie doprowadzają do szału ; / kilka razy na dzień kłótnie wyobrażacie to sobie o byle co . ! Nie wiem dlaczego z nim nadal jestem .. 2 dni temu zerwał ale nast.dnia błagał o wybaczenie i prosił o powrót wróciłam .. Teraz sama nie jestem pewna czego właściwie chcę.. Rozmawiam z moim eks codziennie,wszystko mi się przypomina,wracają wspomnienia i już się pogubiłam. ; \ on mnie również kocha,pisze mi to codziennie.Gdybym była wolna dałabym mu szansę bo go kocham .. Ale jestem z moim obecnym facetem i nie chcę go zranić bo wiem,że strasznie by cierpiał . ; / nie kocham go ale jest jakieś tam uczucie. ; / Nie wiem co robić.!! jestem w zrytej sytuacji . eh ; (((

Gość gość
Dziecinada 🖐️