Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

14 dc a ciąża . odpiszcie

Polecane posty

Witajcie. Mam takie pytanko. Moje cykle trwaja zazwyczaj 28-30dni. Chodzi o to, ze 14 i 16dc wspolzylam z mezczyzna i skonczyl we mnie. Z tego co obliczalam to wychodzi, ze byly to dni plodne. Powiedzcie jak duze mam szanse na dzidzie ? Naczytalam sie, ze plemniki zyja nawet 7 dni... To prawda w ogole ? Licze na odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie.

Gość jbjhh
spore

A bo ludzie juz takie dziwne rzeczy wypisuja, ze nie wiadomo w co wierzyc. 72h jest bardziej prawdopodobne niz te 7 dni he :) oby sie udalo :)

ja juz z tego wszystkiego nie kojarze faktow he :) wiesz wiele razy juz sie staralismy i nie wychodzilo.. dlatego sie teraz boje...

a no to tak jest... Kobiety, ktre w ogole nie są przygotowane do macierzyństwa nagle zostaja mamą, a te które czekaja i sie starają w pocie czoła we wszystkie możliwe strony-NIC.

Gość bas bassssssssssssssssssssssss
Abc niemartw sie napewno zajdziesz wciaze jak przyjdzie na Ciebie czas :) ,niesteresuj sie i niemysl o tym za duzo. jak dlugo sie staracie?

powiem tak. ostatnio staralismy sie zaciecie. jakies 3 miesiace pod rzad i nic sie nie udawalo. bylam zalamana i stwierdzilam, ze juz sie nie bede starac. po prostu o tym nie myslalam. a w tym miesiacu jakos bardziej zaszalelismy no i... wszystko wyszlo spontanicznie, a nawet bylam zdziwiona , ze tak sie stalo. z tego co obliczalam to byly dni plodne.ale natura lubi platac figle, wiec nie wiadomo jak to do konca bedzie...a w ogole mozna jakos czuc to, ze doszlo do zaplodnienia ?

ja pol roku na zywiol i nic dopiero w 6cyklu staran i to UWAGA w dni nieplodne :P bo miałam cykl po 28dni, 2 i 3 mies przed po 30 takie wahanie male i sie udalo chociaz juz gin pytalam kiedy na badania jakies i nadzieje stracilam a tu masz ci babo dziecko :)

o prosze. gratuluje. ta natura naprawde jest nieprzewidywalna :)

Gość editttaa28
Witaj. Ja tez sie staram o dzidzie ale dopiero drugi cykl. Wczesniej przez ok rok brałam tabletki anty ale w maju odstawiłam. Teraz wyczekuje okresu (a raczej jego braku) ktory ma przyjsc 23 lipca. Miejmy nadzieje ze sie udało :)

bede trzymac kciuki za ciebie :) jak to by bylo dobrze, jak by mozna bylo juz na 2 dzien wiedziec czy sie udalo :) a nie tyle czekac trzeba w niepewnosci...

hehe mając roczne dziecko które daje porządnie w kość ;) śmiesznie jest poczytać o takich jak wy :) rozumiem że chcecie ale kurcze, człowiek nie wie co go czeka :) powodzenia :) i do zobaczenia na kefe jak piszecie o zarwanych nocach itp ;)

Gość editttaa28
hehe tak dobrze to nie ma na tym swiecie :p ja w zeszłym miesiacu miałam juz oczywiscie wszystkie objawy ciazowe a tu niespodzianka i @ przyszła... A byłam pewna ze sie udało. Teraz troche to olałam i starałam sie o tym wogole nie myslec i isc na zywioł ale szczerze mowiac to chyba i w tym miesiacu nic nie wyjdzie bo jakos tak zadko sie przytulalismy z chłopakiem, nie wiem czemu jakos tak wyszło praca zmeczenie itp.

2 razy w ciaze w ciagu pol roku ? to chyba ta pierwsza ciaze stracilas.. ale gratuluje dziecka. wiadomo, ze majac dziecko sie nie odpoczywa ale jesli sie chce to nic nie powinno w tym przeszkodzic.

Gość editttaa28
Frankazwarszawy ja cie znam z innego topiku na ktorym pisałas z malwinka czy jakos tak. Nigdy nic nie napisałam ale sledziłam wasz topik az do teraz. Sama opisywałas uroki chodzenia z brzuszkiem wiec daj sie nam tez tym nacieszyc :) a poza tym, to kazdy musi do wszystkiego dojsc sam, i jestem pewna ze bedac po porodzie wszystkie bedziemy mowiły to co ty teraz. :)

tak to my tam piszemy :) dlatego wesoło jest teraz takie ja wy poczytać :) człowiek ma nowe życie, nowe wyzwania i jest rzucany na głęboką wodę ;) jest ciężko ale liczę że i wy tego doświadczycie :)

Gość editttaa28
ABC musze uciekac, odezwe sie moze wieczorkiem. Mam nadzieje ze temat sie rozwinie i kazda z nas za jakis czas bedzie przezywała to ze zobaczyła na monitorze takie malutkie serduszko :) do usłyszenia :*

editttaa28 ja tez mam taka nadzieje :) FRANKAZWARSZAWY udzielaj sie, czemu nie. wiesz jak juz nam sie uda to twoje rady napewno nam sie przydadza :) pozdrawiam

Gość editttaa28
a co tu tak pusto??? Przepraszam za nieobecnosc ale korzystałam z urokow weekendu :)

Hej. Nie ma mnie caly czas bo pracuje. dzis o 12 przyjechalam. jeszcze nie spalam (oprocz 2 godz w samochodzie). ale dzis sie zdziwilam. po raz pierwszy zdazylo mi sie przysnac w nocy podczas sprzedawania. byla mala przerwa miedzy klientami usiadlam i usnelam. nawet nie wiedzialam kiedy...w ogole teraz jak bym mogla to bym caly czas spala...

jak pusto to ja napiszę ;) RATUNKU!!!!!!!!!!!! dziecko mnie zadręcza marudzeniem, kolejne zębiska idą :( dziś się dowiedziałam że znajoma po paru latach starania się o dziecko zaszła w ciążę, bliźniaczą :) ja bym z 2 nie dała rady ;)