Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dareee

faceci to jednak ciemna masa... a jak chodzi o dzieci to już wogole

Polecane posty

Gość dareee

jestem w 9 miesiącu, poród na dniach, 5 dni do terminu, a facet sie mnie pyta czy może do francji po auto pojechać (kupić).... :/ nieważne że w domu nic prawie jeszcze nie przygotowane, meble nie przestawione, łóżeczko nie złożone, wózek nie kupiony itp... on mówi że jak przyjdzie czas to sie zrobi... ciekawer kiedy, chyba z dzieckiem na ręku będe składac łóżeczko jak wróce ze szpitala.... już nie mówiąc o tym, że niby kto będzie mnie miał zawieźć do tego szpitala, a umawialiśmy sie ze będzie przy porodzie, skoro on wymyslił sobie oglądanie auta akurat teraz. ręce opadają

Gość nicnie
nic nie zrobisz:)takie juz one sa te chlopy;) trzeba tlumaczyc i tyle....po 5 razy u mnie to samo.... a znajac szczescie to pewnie zaczelabys rodzic jakby wyjechal:)

Gość dareee
znając szczęście, napewno wtedy bym zaczela rodzić

Gość hetokke
moj tez ma takie zagrywki,szkoda slow

Gość bleeeee.....
Mój na szczęście jest normalny ;)

Gość viesia
jest tu topik "czy powinnam była powiedzieć mężowi, zę urodziłam" czy jakoś tak - prawie dokladnie to samo Pojechał, a ona urodzila. 5 dni przed terminem to nie jest czas na eskapady. No chyba że masz kogos innego, kto cię zawiezie, siostrę, brata, mamę, tatę, rpzyjaciela. I ze takie rozwiazanie akceptujesz. Jeśli nie akceptujesz - nie wolno jechac i kropka

Gość dareee
nie akceptuję. to nasze dziecko i nie chcę zeby rodzice jeszcze mnie do szpitala wozili, i tak bardzo dużo mi pomagają. a dla niego na wszystko jeszcze czas i nie robi w tym kierunku nic...

Gość takanowaMama
wspolczuje tym co maja durnych chlopow- ale widocznie sie do siebie przyciagneliscie i pasujecie jak ulał.

Gość bez studiow
takanowa Mama - popieram. najpierw wybieraja takich glupio madrych a potem sie dziwia jacy to oni niedomyslni :P a po porodzie beda sie dziwic bardziej jak maz sie wyniesie do drugiego pokoju bo dziecko placze albo jak nie bedzie zmienial pieluch bo smierdza :P albo nie bedzie potrafil :P

Gość jeszcze gorsza masaaaaa
a jak bedzie syn to też kolejna ciemna masa, i co najgorsze z ciemną masa zrobiłas dziecko, ale baby głupie, uważają facetów za ciemną masę a włażą im do łózka na siłe, i dziwicie sie później, ze faceci tak was traktują