Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaszmorowe wzgórza

Możecie pomóc swojemu zdrowiu. Tak ten temat jest również dla Ciebie.

Polecane posty

Pisałam już na tym forum o plastrach detoksykacyjnych. Pytałam czy ktoś stosował. Wtedy właśnie zakupiłam sobie owe plastry. Dziś mija trzeci tydz jak je stosuję. Działają cuda. Nie jestem żadną konsultantką, a klientką. Szukałam sposobu by pozbyć się problemów skórnych, bólu kręgosłupa, bólów menstruacyjnych itp. Nic mi nie pomagało, żadne antybiotyki, środki hormonalne i inne specyfiki. Odkryłam że duży problem tkwił w zanieczyszczonym organizmie. Nawet nie wiemy ile toksyn w sobie nosimy. Nie do końca pomaga zielona herbata, którą piję od lat... Dziś czuję się o niebo lepiej, wszystkie schorzenia minęły, lub znacznie się zmniejszyły. Należę raczej do sceptyków,ale z racji uporczywych bólów spróbowałam. Zainteresujcie się tym tematem, poszukajcie w necie. Możecie sobie pomóc!!!!

Gość sdsdsdas
abosolutnie to nie dziala .

Pisałam już na tym forum o plastrach detoksykacyjnych. Pytałam czy ktoś stosował. Wtedy właśnie zakupiłam sobie owe plastry. Dziś mija trzeci tydz jak je stosuję. Działają cuda. Nie jestem żadną konsultantką, a klientką. Szukałam sposobu by pozbyć się problemów skórnych, bólu kręgosłupa, bólów menstruacyjnych itp. Nic mi nie pomagało, żadne antybiotyki, środki hormonalne i inne specyfiki. Odkryłam że duży problem tkwił w zanieczyszczonym organizmie. Nawet nie wiemy ile toksyn w sobie nosimy. Nie do końca pomaga zielona herbata , którą piję od lat... Dziś czuję się o niebo lepiej, wszystkie schorzenia minęły, lub znacznie się zmniejszyły. Należę raczej do sceptyków,ale z racji uporczywych bólów spróbowałam. Zainteresujcie się tym tematem, poszukajcie w necie . Możecie sobie pomóc!!!!

W dzisiejszych czasach chyba nikt nie stosuje leczenia niekonwencjonalnego. Wystarczy tabletka-na wszystko..:-( Tylko co wtedy gdy już tabletka przestaje działać...

Gość Słodka Rozalka
tu nie zarobisz ..zegname:classic_cool: