Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ally-20

Jaka sukienka do słoneczników

Polecane posty

Hej mam pytanko. Bardzo chcę mieć bukiet ślubny ze słoneczników ale podobno do nie wszystkich sukienek pasuje. Możecie mi powiedzieć do jakich sukienek pasuje? Mile widziane linki.

Gość moim zdaniem jako M
do prostych, skromnych i lejacych w zadnym razie nie pasuje do rybek, hiszpanek czy ksiezniczek :P

Gość zdzisia misia
Gość viesia
zdzisia, ta sukienka http://www.coline.pl/suknie-slubne/white-one- kolekcja-2010/suknia-slubna-white-one-3060.html jest śliczna, skromna, elegancka, wysmakowana, a ty dajesz jakies bazarowe straszydło i twierdzisz, że lepsza?

Gość viesia
http://img390.imageshack.us/i/mirtoxb3.jpg do tej faktycznie słoneczniki fajnie by wygladaly. W ogóle do sukienek, które maja ogolny charakter zblizony do hippie. Jedna laska tu kiedyś podała link z sukienką, która chciala założyc na slub. Zdaje się z lnu, totalnie prosta, odcieta prosto nad cyckami,u góry na ramiaczkach, a dół lekko rozszerzony. Sukienka jak mowilam chyba ze lnu, na dole jakieś niebieskie i zielone maziaje. oczywiscie ślubne modnisie ja posądziły o kompletny brak rozumu itd., ale laska chciała miec klimat flower power. I tam słoneczniki pasowaly jak nic.

Gość zdzisia misia
viesia - przecież nie muszą ci się te sukienki podobać kto ci każe ;) ja kieruję to do autorki

Gość zdzisia misia
http://www.duet.tarnow.pl/images/suknie/rosanne.jpg uważasz że to jest straszydłem ?;) przecież takie teraz są popularne, często je spotkać w salonach ślubnych. Dziewczęca, skromna, naturalna bez żadnych pierdół idealna dla kobiet które nie chcą mieć bolerka ani odkrytych ramion ;) dodaje ta sukienka dziewczęcości

Gość tylko do bez....
Bukiet ze słoneczników nie pasowałby do typowej bezy, do prostych pasuje jak najbardziej

Gość poszukaj w wyszukiwrce
do tej drugiej jak najbardziej

Tylko uważaj żeby nie było pyłku na słonecznikach bo bardzo barwi i plama murowana.

Nie ma takiej opcji żeby był pyłek. Chyba kwiaciarki nie powinny do takiego czegoś dopuścić.

Gość gość
poszukaj sobie na stronie allinside.pl tam są fajne sukienki z pewnością coś dobierzesz dla siebie :D