Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonissZproblemem

Problem z była chłopaka, pomocy.

Polecane posty

Gość MonissZproblemem

Mam problem ! Mój chłopak zerwał z dziewczyną i zaczeliśmy chodzić ze sobą a ona i jej koleżanka mają do mnie problem, że jej chłopaka odbiłam. To jest dziecinne.. dodam, że one nie są taki młodziutkie BYŁA mojego chłopaka 20, jej koleżanka 16 a ja 19 ;D Napisała do mnie że jestem 'tempom sukom' ( napisala z tymi bykami) to odpisałam jej że inteligencją się nie popisała, a ona do mnie z kolejnymi wyzwiskami .. żal :) Napisałam jej dłUgą wiadomość w której starałam się wyjaśnić, że zaczełam chodzić z Marcinem po tym jak się rozstali WIADOMOŚĆ DO KOLEZANKI BYŁEJ MOJEGO CHLOPAKA ______________ Dziewczyno! Nie będę zniżać się do Twojego poziomu,gdyż wegetujesz na niskim poziomie intelektualnym kolidującym z moją wyrafinowaną osobowością.Drogą dedukcji dochodzę do konkluzji iż twoje chipokrycje dotyczące mej aparycji są wręcz efemeryczne. Skończ więc ten deskrutywny sposób rozmowy ze mną.! Sądząc po wiadomości Darii, do Marcina chodzi Ci właśnie o Nich. Marcin zerwał z Darią, lecz nie wnikam dlaczego, bo to nie moja sprawa i nie wpier*dalam w czyjeś życie tak jak to robisz Ty. Nie trzymam Marcina na siłę i nie uszczęśliwiam się jego kosztem. Wystarczy jedno jego słowo a usunę się z jego życia, bo jego szczęście jest dla mnie najważniejsze. Chociaż nie byłoby mi łatwo odejść, ale dałabym rade. To był wybór Marcina ja go do niczego nie zmusiłam. Marcin miał wiele dziewczyn i mimo tego, że z Nimi był to spotykał się ze mną i robiłam wszystko, żeby tamte dziewczyny dowiedziały się o naszych spotkaniach, bo chciałam go mieć tylko dla siebie, nie dzielić się Nim z innymi..Przemyślałam sobie wszystko i doszłam do wniosku, że muszę poświęcić swoje szczęście z Nim, żeby on mógł sobie ułożyć życie z inną dziewczyną a ja już w to ingerować nie będe. Spotkałam się z Marcinem i nie wiedziałam, że zaczął chodzić z X, bo wtedy nie wiedziałam, że to Daria. Powiedziałam mu, że chcę żeby jego dziewczyna znaczyła tyle dla Niego, co on dla mnie i żeby mógł powiedzieć, że właśnie z Nią jest szczęśliwy. Od tego spotkania nie pisaliśmy ze sobą, nigdy się nie spotkaliśmy.. Chociaż czasem bywały dni w których chciałam napisać, ale pomyślałam że jest szczęśliwy a przecież jak się kogoś kocha, to tylko tego chce się dla tej drugiej osoby. Przyszedł dzień w którym dostałam SMS'a od Marcina-odpisałam, bo niby dlaczego miałabym tego nie zrobić. Rozmowa się skończyła, nie była długa. Po długich tygodniach tb. sobota zobaczyłam się z Marcinem i to nie było planowane spotkanie ale wtedy wszystko się zaczęło..Powiedział, że już nie jest z Darią. Ja zapytałam, czy to z mojego powodu,a on powiedział, że NIE! Więc nie rozumiem dlaczego macie jakieś pretensje do mnie. Jeśli Marcin dojdzie do wniosku, że z Darią był szczęśliwy i chce do niej wrócić- odejdę, nie napisze, nie zadzwonie.. Nie dziwcie się,że mamy do siebie słabość, bo bylismy razem przeszło 2 lata, to nie tak mało. Zdążyliśmy się poznać i wiemy co lubimy a czego lepiej unikać, żeby było dobrze.! Więc nie myślcie, że ja go Darii odbiłam, bo to była jego decyzja_________________________ To nie pomogło, nadal mi wypisują . Co ja mam jej napisać zeby się jednym słowem ODJEBA*ŁY??

Gość MonissZproblemem
Wiem, że troszeczkę za długie, ale pomóżcie :)

Gość MonissZproblemem
??

Gość straszne to jest
wiesz co zrób? olej to :) najlpeszym lekarstwem jest miec kogoś w du*** ;) olewka,usmiech na twarzy i same przestana jak bedziesz reagowała to bedzie je to podkrecac

Gość MonissZproblemem
Dla mnie to nie jest normalne :) A i chcą mnie pobić, dziecinne na maxa .! Tylko akurat w tym sobie z Nimi poradzę :)

Gość MonissZproblemem
:)

Gość straszne to jest
to naprawde straszne syfiary prymitywne ;) mówie Ci olewka na maxa i powinny dac sobie spokój,chyba ze to gorsza patologia niż myśle :)

Gość pancake sweet
co to znaczy 'chipokrycje' i to zdanie Sądząc po wiadomości Darii, do Marcina chodzi Ci właśnie o Nich. :O reszty nie przeczytalam :O za duzo bledow :O

Sama widzisz że nie ma z kim rozmawiać, więc po co masz psuć sobie nerwy? Nie reaguj. W końcu im się znudzi. A jeśli mimo Twojego braku reakcji dalej będą się czepiać to weź powiedz facetowi, chyba nie pozwoli żeby jego dziewczynę od suk wyzywano?

Gość MonissZproblemem
On im mówił żeby do mnie nie pisały, tylko do nich to nie dociera. Żeby one chociaż w prywatnych wiadomościach pisały te wyzwiska ale piszą na N-K w kom. do profilu :)

W takim razie zablokuj możliwośc dodawania komentarzy od obcych :) Na dodatek wrzuć je na czarną listę, nawet prywatnych nie będą mogły pisać :) I nie przejmuj się, to jakaś patologia

Gość wymarzona
no wlasnie jaki problem zablokowac?,ale Ty widocznie chcesz z nimi prowadzic takie przepychanki,piszesz,ze nie bedziesz sie znizac do jej poziomu a jednak to robisz,odpisujac na jej prowokacje. Jesli chce sie kogos pozbyc z zycia to trzeba go poprostu ignorowac nie reagowac w zaden sposob,a nie ma nic gorszego dla takich intrygantek jak olanie ich totalnie,wtedy same dadza sobie i Tobie spokoj.

Gość pancake sweet
jak cos kopiujesz gamoniu to chociaz popraw bledy ;) hipokryzje a nie chipokrycje LOOOOOOOOOOOOOOL :D:D:D

Gość more adds
pancake sweet tez mialem polewke z chipokrycji