Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacyjna1231

gupie

Polecane posty

Gość wakacyjna1231

Gupi temat, wiem, ale sami oceńcie,. Bylam ostatni z męzem i córą na wakacjach. Fajnie bylo, pogoda,wiadomo. Zapamiętam je jako jedne z fajniejszych. Ale była jedna przykra sytuacja, dość gupia. A no jeśli jesteście na plazy z dzieckiem co ma 6 lat i nagle mówi ze chce do toalety to co zrobicie? Poszlam z malą w okol. wydmy, i tam to zrobila. Nagle przyszedł jakis facet i tak mnie op..., że mi się przykro zrobilo. Później powiedzialam mężowi i on się w to wmiszał. Wiecej tego faceta nie widzialam ale tak mi to utkwilo, ze później jak sama musialam to miałam poprostu stracha, że ktos zobaczy. Sorka bo to wsumie banal, wiekszość pomysli, że jestem jakims zbokiem. Ale co wy byscie zrobili gdyby waszemu dziecku sie tak chcialo nagle

Gość głupi a nie gupi
rozumiem, siła wyższa

Gość aaaaaaafily
sadze ze dziecko nie powinno sie zalatwaic, to tak jak psy, które nie moga, ale specjalnych parków czy wybiegów dla nich nie zrobią

Gość wakacyjna1231
wiesz jak sie czulam? zwlaszcza ze tez milam zamiar zr. siiiiiiiiii

Gość gabciaciacia
ja ostatnio jak byłam na plaży też miałam potrzebe aże polskie plaże nie obfituja w toytoye poszłam na wydmę i siuuuuuuuuuu. ale ulga i nawet nikt mnie nie zaczepił zresztą widziałam jakąs laske co chyba też po to tam szła:)

Gość mamusia01
moja córeczka wie, że jak jej się chce ma mi tylko dać znać a wtedy lecimy za drzewko- na plau zabaw, a na plaży z reguły w piasek nikt nic nie mówi

Gość hejwszystkimmamą
moke są nauczone że jak się chce to kucają koło huśtawek i siiiiiiiiii:) nauka się opłaca