Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wredna_Mała

Nocne schizy.

Polecane posty

Czy ze mną jest coś nie tak? Czasami tak mam jak dzisiejszej nocy. Przebudziłam się, i wydawało mi się, że po mojej kołdrze chodzi wielki pająk. Tak się wystraszyłam, że musiałam wstać i szukałam go po całej pościeli. Serce waliło mi mocno, nic nie znalazłam. Kilka godzin później znowu się przebudziłam i znowu się przestraszyłam, bo spojrzałam na podłogę, i myślałam, że jakiś człowiek na niej leży (okazało się, że to koc). Czy ja jestem jakaś nienormalna? :o

Gość jestes przemęczona
ja jak jestem przemęczona to tez mam takie schizy :)

Gość jestes przemęczona
mnie się np śni kilku murzynów z wielkimi knagami wypełniającymi wszystkie moje otworki :)

Kolezanka boi sie byc sama w domu. Kiedys wynajmowala dom z dwiema innymi dziewczynami i pewnego weekendu musiala sama zostac w domu. W salonie mialy wielki kwiat. Siegal mniej wiecej do pachy. Opowiadala mi, ze jak przyszla ze szkoly do domu (ciemno bylo) i przeszla obok salonu, spojrzala na tego kwiata to sie zaczela drzec, bo kwiat wygladal tak, jakby jej kolezanka byla zabita i przybita do sciany (glowa i rece wisialy sobie swobodnie). Nigdy nie lubia tego kwiata. Ja sie smialam jak to uslyszalam, ale wtedy musiala byc smiertelnie wystraszona.

Gość ja mam czasem wrazenie
jak spie/nie spie nie umiem tego okreslic ze np cos mnie trzyma mocno a ja nie moge wydobyc z siebie slowa i za chwile budze/nie budze nie wiem bo jestem tak na lozku jakbym spala w pizamie pod koldra albo koldra obok i wtedy mam to uczucie ze cos mnie trzyma i nie moge sie ruszyc ani krzyczec i nagle 'budze sie' i jestem w tej pozycji co przed chwila w tym niby snie, zagmatwane to strasznie, nie umiem tego opisac.. czy ktos jeszcze tak ma?:(

Gość ab7
ostatnio był o tym temat wielu ludzi tak ma podobno jakoś się to fachowo nazywa, ale nie pamiętam to nic groźnego

Gość ja mam czasem wrazenie
jakos mnie to nie pociesza:(