Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnreffler

prosze o pomoc wejdzcie :((((

Polecane posty

Gość nnreffler

Meczy mnie przeszlosc mojego chlopaka od dluzszego czasu, dzisiaj powiedzialam ze koniec z nami bo nie umiem sobie z tym poradzic, on powiedzial ze sie zabije ze niechce juz zyc, jest mi ciezko :( kocham go on mnie tez bardzo ale nie umiem sobie poradzic z jego przeszloscia dlatego postanowilam odejsc

Widocznie go nie kochasz skoro możesz wszystko przekreślać. Mój facet ma za uszami nie tylko wydarzenia z przeszłości, ale i teraźniejszości, ale sobie radzimy. Nie ma co rozgrzebywać starych ran.

Gość nnreffler
kocham go z calego serca pierwszy raz w zyciu sie tak naprawde zakochalam ale ja sie juz mecze z tym przez poltora roku i jest mi z tym zle, kiedys jak sie nie znalismy przespal sie z męzatka ktora ma dziecko byl wtedy pijany o jakies 12 lat starsza od niego, byla jakas impreza i zaczela sie do niego dopierac i sie przespali, widzialam wiele razy ta facetke to taka dziwka..... jest mi z tym zle bardzo i poprpstu nie umiem sobie z tym poradzic nie umiem przestac o tym myslec. dobrze czy zle zrobilam ze zerwalam?

Gość zigzaczka
i tylko o to z nim zerwałaś?

Gość nnreffler
tak tylko przez to...... jestem bardzo wrazliwa osoba az za bardzo, a zle zrobilam?

Gość tez jestem baaardzo
wrazliwa na takie rzeczy m,oj juz obecny maz nigdy nie spal przede mna z nikim a i tak mnie drazni ze dotykal, calowal...

Gość nnreffler
zazdroszcze ci ze nie spal przed toba z nikim :(

Gość nnreffler
serce mnie boli a z drugiej strony moze juz przestanie mnie to meczyc ;( czy moze ktos jeszcze sie wypowie czy dobrze zrobilam?

Gość jesli Cie to
tak meczy..to moze i lepiej ze teraz to zrobilas.. pozniej pewnie i bylo by cie trodniej.. ale z drugiej strony..mówisz ze kochasz zrobil to zanim sie poznaliscie... tak czy tak juz to zrobilas...

Gość tutek-srutek
Nie zrobilas dobrze. Co ma jego przeszlosc do Waszego zwiazku?! Nie znal jeszcze Ciebie, mial prawo robic to, co uwazal za warte zrobienia. Byl wtedy pijany, byla impreza, pijana chetna baba, to niewielu facetow na jego miejscu by nie skorzystalo. Z tego, co zrozumialam, zdarzylo sie to tylko raz, wiec nie wiem, o co robisz takie przedstawienie od poltora roku??!! Poza tym pomysl logicznie- facet podzielil sie o tym z Toba, a Ty go po prostu ukaralas za szczerosc! Nie zrobil niczego zlego, byl wolny! Jestes beznadziejna, ale chyba i bez tego mojego stwierdzenia masz chyba nie najlepsze poczucie wlasnej wartosci, skoro taki glupi detal zepsul Ci zwiazek!

Gość nnreffler
wiem ze jestem beznadziejna, ale ta factka ma jakies 30 lat ma dziecko meza a sypia z kim popadnie i jest obrzydliwa strasznie paskudna, chlopak mowil ze po tym jeszcze pisala do niego a on jej zawsze mowil zeby wypierdalała, mowil ze ta facetka byla najgorsza zakałą jaka go mogla spotkac w zyciu i ze byl bardzo pijany, ale czy alkohol usprawiedliwia?;/

Gość nnreffler
czy juz nikt sie nie wyowie?:( zle sie czuje.....

Gość Ewelinda12211221
Nie warto przekreślać związku z powodu jednego incydentu, którego chłopak żałuje,a tam w ogóle,to był wolny,z Tobą nie był,to wolno mu było.

Gość nnreffler
:( jak on sie zabije to ja tez