Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejjkumowie wam

na cellulit sprawdzony sposob

Polecane posty

Gość jejjkumowie wam

czytam co jakis czas tu topiki o celulicie. ja tez go mam/mialam. stosowalam mnostwo kremow i wydalam mnostwo kasy na specyfiki, ale jeden jedyny sposob mi pomogl uslyszany od starej (przestala juz pracowac) modelki: 2 lyzki kawy sypanej lyzka imbiru lyzka cynamonu kilka kroplo oliwy kilka kropki wody by powstala paćka nakladasz na dupsko rozsmarowujesz owijas dupsko folia spozywcza zakladasz rajstopki siedzisz 30minut i czujesz jak ci dupsko grzeje po 30 minutach zdejmujesz, splokujesz I JESTES W SZOKU JAK DOBRZE WYGLADA TWOJ TYLEK. serio dziala. stosuje taki zabieg 1 w miesiacu, celulit znikl. nie kosztuje to wiec radze sprobowac. dajcie znac jak na was dziala.

Gość o tu wstaw
tylko kurcze, jak wytrzymać w rajstopach w taki upał :) wykorzystam :) już sobie go zapisałam

Gość jejjkumowie wam
wiem ze moze trudno. latwiej sie go w zimie stosuje. ale naprawde dziala. polecam. sama zobaczysz. jak juz sobie zrobisz wroc i opisz eekty:)

Gość jejjkumowie wam
:)

Gość palmowy gaj
przy tych upałach to chyba wystarczy 5 minut w tych rajstopkach posiedzieć i o ile cellulit nie zniknie to na pewno tyłek schudnie bo się odwodni :)

Gość jejjkumowie wam
ojj bez przesady nic sie nie odwodni. nie kaze wam tego robic o 12 w poludnie ale np. kolo 20 wieczorem. luz. a efekt super:)

nie pełny ten przepis zapomniałas o spirytusie,nie pamietam proporcji :)) ale sposob na cellulit super ,mozna sie go pozbyc po paru tygodniach całkowicie ,polecam

Gość jejjkumowie wam
ZAMIAST SIRYTUSU JEST TU IMBIR KTORY MA WLASCIWOSCI ROZGRZEWAJACE I TO ON PIECZE W DUPSKO:)