Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on25l...

chudy facet

Polecane posty

Gość on25l...

Czy chudy facet (63kg, 180cm) może podobać się kobietom?

Gość robcio3243
ja waże 72kg na 1,71cm

Gość Geranium25
chudy jeszcze moze być, najgorzej kiedy okazuje się mojego wzrostu lub ciut wyzszy, wtedy czuje sie jakbym szła z kolezanka. Nie wiem, teraz jakies same karzełki wąskie w barach, szczypiory. Ehhhhhhhhhhhhhhhh...

Gość robcio3243
garenium mylisz sie

Gość Geranium25
Tak? hmm... ale ostatnio tylko na takich trafiam, wiec nie mów ze sie myle, bo przeciez mam oczy i widze.

Gość on25l...
Geranium25 - to ile Ty masz wzrostu?

Gość robcio3243
to miałaś pecha lecz w wieksząści sam takich widze

Gość Geranium25
190cm, miseczke D, 115kg. Tez taki szczypiorek z Ciebie ;)

178cm/75kg Nie koksuje sie Sosssss, jak sie zaczniesz koksowac, to klata sama od tego nie urosnie ;)

Gość Geranium25
165 cm , a faceci z ktorymi sie spotykałam okazywali sie karzełkami bo zwykle mieli 172 cm, internetowe znajomosci... heh. co zrobic.

Tez pracuje ciezko fizycznie i hoooja to daje, bo robiąc masę dobierasz odpowiednie ciwczenia na poszczegolne partie miesni i je powtarzasz co dzien, badz co 2 dni w wielu ilosciach. Niestety praca fizyczna, niewazne jakby ciezka nie byla pozwoli Ci tylko na unormowanie np łydek, badź samych ramion, a gdzie reszta? Zreszta, czegos bys nie unormowail w pracy, to i tak nei bedzie to taki efekt jaki uzyskasz na maszynie, badz na laweczce:)

Ramion bieganiem nie wyrzezbisz, od biegania to nogi. Najlepsze na ramiona są sztan i hantelki, ok 7-8 cwieczen co 2 dzien, po 2 miesiacach juz cos bedzie widac

Chcialbym te ramiona zobaczyc, jak je wyrzezbiles biegajac ;) No ale spoko:) Na klate tylko sztanga i hantelki.

Gość ssssosssss.
ja biegam na rękach dlatego mam wyrobione ramiona jak u wrubla pięty

Gość zolty tulipan
Moj facet ma podobna wage przy podobnym wzroscie, ale uprawia sport, wiec wyglada dobrze, nie jest "zapadniety". Najcudniejsze cialo na swiecie :)

Gość ja za too
lubie chdych i drobnych |:d

Aby sobie wyrobic ramiona, to bys musial na ta kosiarke dac jeszcze jakies hantelki po 10 kg i kosic codziennie tak po 20 arow. Ooo, to bys mial ramiona:) A co zimą, snieg sprzatasz ;)

Przy tym co piszesz, to nie masz szans na wyrzezbone ramiona, za malo cwiczen, za lekkie cwiczenia i do tego rozwijaja tylko jeden rodzaj miesni, ktore i tak zanikaja po przerwie bez cwiczen/pracy

Gość the outlaw
Pamietam karate kid. :) jak ten dzieciak musial polerowac samochod. ;) co dziennie takie wlasnie zajecie powiedzmy 6 godz dziennie (jako tynkarz/sztukador) i mam taki grzbiet-ramiona-klate, ze glowa boli. ;) a na lydki rowerek miedzy nogi i kilkadziesiat kilometrow w ciagu tygodnia.... zadna silownia mi nie potrzebna. :D :D :D

Sossss, wez od mamy dwa 20 litrowe garnki na zupę, nalej tam wody, zaczep je po obu krancach miotły, ławeczke do cwiczen mozesz zrobic z ławeczki na buty i ...pakuj :P 3 serie po 10 powtorzen a po kilku miesiacach zaczniesz przybierac ;)

Gość kjyg
no to chyba musisz byc chudy albo bardzo bardzo szczupły ja mam 187cm/85kg i uwazam sie za chudego