Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem rozczarowany

Brzydki facet - wieczny prawiczek ? Czy agencja ?

Polecane posty

Gość jestem rozczarowany

Czy uroda jest najważniejsza ? Powiecie nie ,a ja widze co innego :o Brzydka facjata -zero powodzenia u kobiet , jedyne na co moge liczyc to ''przyjazn'' . Na operacje plastyczna mnie nie stac, zreszta nic by to nie dalo, nadal bylbym przecietniakiem . Coz, zostaje mi burdel :/

Gość To nie facjata jest problemem
Twoim prawdziwym problemem jest bycie nieudacznikiem. Kobiety to istoty biologiczne i mimo wszystko szukają potencjalnego samca, który poza przekazaniem dobrych genów, zapewni także utrzymanie potomstwa. Jeśli nie reprezentujesz żadnych wartości, nie potrafisz zarobić grosza i jesteś nudny, to nie dziw, się masz problemy z zamoczeniem freda 🖐️

Gość jestem rozczarowany
Moze i racja, ale jak nie byc nudnym jak nie mam znajomych ? Do moherow w tramwaju mam sie odzywac ?:o

I właśnie takie użalanie się nad sobą jest najlepszym dowodem, że moja diagnoza jest słuszna. Tu nie chodzi o to, abyś był duszą towarzystwa. Najważniejsze jest to, abyś COKOLWIEK sobą reprezentował. Jeśli nie masz żadnego hobby, zainteresowań czy ambicji, to jaka baba ma się tobą zainteresować? Ty byś się zainteresował? A kobiety niczym pies wyczuwają nieudaczników na odległość setek kilometrów. Musisz zacząć się rozwijać! Już nie mówię, abyś przeszedł metamorfozę z zera do multimilionera, ale wystarczy, że chociażby zaczniesz codziennie biegać. Niby bzdura, ale mówiąc kobiecie, że biegasz, to już jest dla niej znak, że nie jesteś bierny i coś sobą reprezentujesz! Nie mówiąc już o tym, że przy okazji staniesz się fizycznie bardziej apetyczny...

To nie facjata jest problemem To że to napisałaś niczego w nim nie zmieni. Ulżyło ci ? :D

Myrevin Prosi o radę to mu ją daję. Jeśli to nic nie zmieni, to trudno - selekcja naturalna :classic_cool:

Nie wiem, nie jestem psychologiem a i użalanie się nad sobą jest mi obce. Pozatym nie jestem prawiczkiem. Poza tym, prawiczku sex jest przereklamowany. ;) Pięć minut przyjemności a potem beceluj do 25 roku życia. :D

Gość gość
Szukam Pana na wirtualny i może prawdziwy seks. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.