Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMG xd

nawiedzone lasy

Polecane posty

Gość OMG xd

no wiec chodzi o plotki, ktore kraza od pewnego czsu o przyradomszcznskich wsiach i o lasach w nich. od jakis kilku lat ludzie opowiadja iz widuja we wsiach i lasach przyradomszczanskich dziwna postac ( najczesciej czrna). ostatnio 9jakis tydzien temu) widziany byl w dziepolci. po krotkim poscigu zabil kota, innym rzem yl widziany w innej wsi bylo to 3 lata temu przebiegl wtedy obok auta pewnej kobiety. mieszkam w radomsku i bardzo interesuje mnie ten "potwor". jesli ktos wie o nim cos wiecej prosze napisac wszystko...

Gość zglos sprawe do allegro
to na bank czupakabra

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Może to Lord Voldemort?

Gość OMG xd
ja w zasadzie ama za duzo o nim nie wiem. raczej poluje tylko na zwierzeta bo jak dotad naocznych swiadkow nie atakowal. objawia sie noca tylko we wsiach gdzie bywaja duze lasy lub nawiedzone miejsca. wyglada jak czarny cien, poniewaz jest b. szybki i za wiele nie mozna zobaczyc...

Gość OMG xd
moze to byc rownie dobrze czlowiek, ktory zostal zmasakrowany i boi sie wyjsc na swiatlo dzienne... nie mam pojecia ale jest to dosc dziwne...

Gość OMG xd
a jesli chodzi o nawiedzone domy to niedaleko blokowisk TED sa takie gorki i jak na nich staniesz widac dom po porzaze i tam najprawdopodobniej straszy, poniewaz tam chyba zginely matka z corkami...

Zapytałabym kogoś o tego potwora ale nikt z moich znajomych w to nie wierzy...:-) A jak się jedzie wiaduktem w stronę Brzeźnickiej, to po lewej stronie obok MDK jest taki fajny, chyba opuszczony dom (nigdy się w nim nie swieci światło).

Gość OMG xd
no ok ok nie wszystkie domy, ale wiekszosc przyprawia rzeczywiscie o dreszcze, ale jednak chcialabym powroci do tematu "potwora", o ktorym nadal nic nie wiem, a jestem bardzo ciekawa...

Gość meszugene
pewnie jakis bezdomny pijak :D 🖐️))

Plotki mogą zawierać pewne sugestie i wskazówki, aczkolwiek nie warto opierać się na plotkach. Jeżeli chcecie podejść do sprawy na poważnie, to trzeba tam pojechać, porozmawiać z miejscową ludnością, poszlajać się trochę po lesie i dopiero wtedy wyciągnąć wnioski.

Gość bluefąfel
to będzie jakiś ninja bankowo jak taki ciemny i szybki :D

Gość jak po zmierzchu
to Edziu, na bank :classic_cool:

Gość a mi kot uciekł i trzeci
go nie ma, już wiem kto się za tym kryje :classic_cool:

Gość OMG xd
latwo powiedziez, ze najlepiej sie poszlajac, ale z tego co wiem to wlasnie on sie szlaja po wsiach kolo radomska. nie zatrzymuje sie dlugo, bo jesli ktos go zobaczyl gdzis juz nigdy tam sie o nim nie slyszy. na poczatku myslalam, ze to moze jakis szatanista, ale potem dowiedzialam sie ze to juz nie pierwszy ra z takim osobnikiem, a na posty nie odowiadam duzo, poniewaz wlasnie dopiero szukam jakis informacji i ludzi , ktorzy spotkali sie z ta istota...

Gość OMG xd
do A MI KOT UCIEKL I TRZECI: no to kto taki sie za tym kryje?

Gość OMG xd
no wy sie mozecie smiac , ale do rozwiazania tego co to jest to w zasadzie nie ma z czego...

Gość JimBim...
El Chuppacaramba de la meurte.....radomskie region under attack;)

Gość Deeteex
A czy te plotki o których autor/rka wspomniał/a mają jakieś przełożenie choćby na artykuły w lokalnej prasie? Jakie wzmianki lub coś takiego? Daj znać jak coś będzie się rozwijać w tym temacie. Ewentualnie podeslij jakiś link z w miarę wiarygodnym źródłem.