Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIRAS

sprawa rozmiarów

Polecane posty

Czy niski facet,przedział 165-170 cm,może uchodzić za atrakcyjnego/podobać się Tobie ?(oczekuję subiektywnego zdania użytkowniczek) Związałabyś się z takim ? Podobał Ci się kiedyś taki ?

Gość byłam z takim facetem...
miał 168 cm a ja mam 158 cm wiec było ok:)

Gość Agnesowa
Wg mnie nie bardzo... samam mam 174 więc wiesz,z resztą mało która lubi kurdupli :P

masz 158 czyli był 10cm wyższy,różnica wzrostu ok,z kolei 174 wiadomo+buty mogłabyś górować nad takim :P

Gość lucinda509
MI się podoba taki jeden, co jego wzrost jest równy 170cm. Ja też mam 170cm. Fajny jest, ale trochę przeszkadza mi to, bo jak założę buty na obcasie to śmiesznie wyglądamy. Wolę wyższych od siebie i to sporo wyższych, dlatego też nie związałam się z nim. Ale są i niskie dziewczyny, dla których taki wzrost mężczyzny jest akurat.

ja jako wysoka -173 miałam "pecha" do nizszych facetow... powiem szczerze, ze draznilo mnie to, ale jakby moj mial 170 a ja 160 to zaden problem

marionetka,ale byłaś z takim niskim ?:D czy razej adorowali Cię,a Ty ich odtrącałaś :D ?

byłam, byłam pare lat :) ale roznica byla nieznaczna bo kilka cm, to jednak czasem byla az nadto odczuwalna.. co gorsza ja lubię być "kobietką" delikatną aprzy facecie o takim wzroscie czulam sie jakbym to ja miala Go chronic przed swiatem :D Teraz tez super nie jest, bo ja 173, a mój konkubent 177, ale jest progres:D

4 cm różnicy :D zawsze lepiej w tą niż w drugą strone :P

Gość znam małzeństwo
gdzie facet jest niski gdzieś niewiele ponad 160 cm a zone ma wysoką ładną laskę zgrabną sporo więcej niz 175 chyba nawet powyżej 180 ... mają dzieciaczki i z tego co słyszałam to facet ją zdradzał ale mu wybaczyła i widac ze jest za nim . A facet choć ewidentnie niski to ma coś takiego bardzo męskiego w sobie ze jakoś tak ten jego wzrost schodzi na plan drugi ....

nie cierpie butów na obcasach:P a wierz mi że mam kumpele które sa tego samego wzrostu co ja, a wcale sie nie uważam za niską:P:)

a tak swoja droga byłam ostatnio z facetem który miał 180 cm wzrostu i w łóżku kombinowaliśmy jak wsciekli:P z tym co miał 168 było ilealnie...:):):) są pozytywy:)

Gość ja mam 178 cm
i nie wyobrażam sobie spotykać się z niższym. Raz się umówiłam z kolesiem niższym o głowę i czułam się strasznie - on chciał mnie chyba pocałować, ale nie mógł dosięgnąć :o Maskra.

nie dziwię się Wam wysokie kobiety,że nie bardzo jesteście za tymi mniejszymi,trochę dziwnie to wygląda no i niewygodnie chyba jest :D ale cieszę się,że znalazły się kobiety,które jednak były z takimi mężczyznami :D

oj wiesz, wzorst o niczym nie rpzesądza, tak samo jak waga, pryszcze i inne takie sprawy :) jest milosc to i moze byc rudy, lysy, z zapadnieta klata i inne rzeczy za ktorymi nie przepadam :)

eee wszyscy patrzą jednak na ten wygląd :D a wzrost to jeden z bardziej rzucających się w oczy elementów :P

ale wygląd to nie tylko wzrost... mało tego mnie u facetów kręci pewnośc siebie... i to ona jest seksi:)

Gość Werna30
Jeden mój miał jakieś 182 cm ... i miał kompleksy przy mnie ... bo ja mimo, że tylko 170 cm to w butach tyle co on ... :P

Gość Werna30
Pozostali mieli 189-196 cm ...

NIRAS tak, obecenie. wyzszy jest o 2 cm. Sama mam 172. wcześniej miałam takiego co miał 185 cm i przy nim czułam się świetnie, żeby go pocałować stawałam na palcach, to fajne :) a on tak uroczo spoglądał na mnie z góry :P

a może odpowiesz na pytania zawarte w topicu ? :P

Nie skupiaj sie na wygladzie!!! to jest sprawa drugorzędna... dla kobiety najwazniejsze jest bezpieczeństwo a później cała reszta... nie wierze że nie miałes nigdy dziewczyny... a skoro miałes to nie jest z Toba tak xle:)