Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katie120120

To jest szok dla mnie!!!

Polecane posty

Gość Katie120120

Cześć, mam dziwny przypadek, tzn mnie to cieszy ale nie wiem czy to jest okej. Moja córcia urodziła się w lutym, ma teraz zaledwie 5 miesięcy i już prawie chodzi! Normalnie ma tak silny kręgosłup..sama stoi i wgl. Jak miała niecały miesiąc zaczełą się przewracac z brzucha na plecy i na odwrót. Czy ona ma jakies przyspieszone tępo ? Jak myślicie?

Gość ale nikt tutaj...
tak tak...kup jeszcze jej chodzic a za rok, bedziesz zakladac tematy: moja corka ma krzywy kregoslup!! na tym etapie bym sie nie cueszyla z tego powodu...

Gość nic sie nie boj
wszystko w normie.moj syn jak mial 2 miechy wcinal popcorn,pil piwo i przelaczal kanaly w tv.teraz ma pol roku i lata na imprezki :P

Gość TĘPOtę to ty masz
naucz się pisać najpierw, a potem się za rozmnażanie bierz :o

Gość a tam..
glupie gadanie z tym krzywym kregoslupem ;/ skoro sama zaczela sie przewracac to znaczy, ze juz byla gotowa. Moim zdaniem nie naklaniaj jej do chodzenia, ale jak sama ruszy to niech smiga sportsmenka bedzie ;D

Gość _>_>dorota_r_>_>_
Wiesz co w razie co spytaj się jakiegoś lekarza. Ale mojego kuzyna córka też dużo szybciej się rozwijała i lekarz mówił że nie ma się czym martwic

Gość ale nikt tutaj...
a tam.....mi chodzilo glownie o chodzenie:O:O a nie o przekrecanie sie...:O dziecko w tym wieku powinno , ale nie musi sie przekrecac, ale stawiac na nogi???? bez przesady

Gość Co wy chcecie od Wiesi i Tadka
Skoro ma taki silny kręgosłup , to nie pozostaje mi napisać nic innego , abyś w przyszłości wykorzystała to , że jest taka silna . Jak będzie dużą , zachęć ją do jakiegoś sportu :)

Gość _>_>dorota_r_>_>_
ale nikt tutaj... - jesteś dziwna, autorka się prostu pyta. Piszesz jakby to jej wina ze dziecko się podnosi na nogi

Gość Katie120120
Dziwi mnie podejscie co niektorych na tym forum, nie musze uczyc sie pisac tylko jestem za granica i nie mam polskich znakow. Lekarz mowi, ze jest okay, ze w takim razie zaczniechodzicjak bedziemiala 6-7 miesiecy. Tylko chcialam, Was forumowiczow zapytac, zeby zobaczyc czy ktos tez mial taka sama sytuacje.

Gość Katie120120
Niektore znaki kopiowalam z polskich stron, ale nie chcialo mi sie wszystkiego poprawaiac, dlatego tekst z bledami.

Gość _>_>dorota_r_>_>_
Autorko nie przejmuj się tymi odpowiedziami tu pisze dużo ludzi którzy lubią gnębi innych. Skoro lekarz mówi że wszystko ok to nie masz się czym martwic, jedynie tym że niedługo będziesz musiała biega córeczką, ale swoją drogą to pewnie będzie dobra w sporcie ;)

Gość Katie120120
Dorotko dziękuję:)

Gość kjshfckjsdhfkj
mysle,ze chodzilo im o to,ze napisalas tepo zamiast tempo...

Gość ale jaja_
tak, bo różnica między tępo a tempo to wina polskch znaków:D zreszą napisałaś to przez ę. Poza tym zainstalownanie polskich znaków to kwestia 5 min, ale to trzeba nie być tępą strzałą.

Gość dfsdfsdfs
dziecko moze miec zbyt duze napiecie miesniowe rehabilitant napewno bedzie potrzebny

Gość _>_>dorota_r_>_>_
Jakby tu problemem były błędy. Nawet jeśli by robiła te błędy naprawdę to nie ona jest tępa tylko wy

Gość Katie120120
przepraszam za bledy, kazdemu sie zdazy jakis ortograficzny, a ZE ZNAKI MOZNA INSTALOWAC TO NIE WIEDZIALAM I CHETNIE SIE DOWIEM JAK BO BY SIE PRZYDALY.

Gość ale jaja_
wchodzisz w start/panel sterowania/ustawienia regionalne i jezyki/ zakladka klawiatura i jezyki. wybierasz polski programisty i gotowe. nazwy mogą się lekkoróżnić bo ja mam angielskiego windowsa.

Gość Katie120120
RZECZYWIŚCIE MOŻNA:)

Gość ale jaja_
:)