Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wredna_Mała

Ale życie...

Polecane posty

Zapowiada się kolejny weekend spędzony w domu. Młoda dupa ze mnie, a nic nie szaleję :o. Znajomych jak na lekarstwo, gdybym mieszkała w mieście, to coś tam by się wymyśliło, ale niestety mieszkam na wsi :o. Wybaczcie, musiałam się wyżalić :classic_cool:

Gość j845rjf
a co takiego w miescie bys wymyslila? ;|

Gość dfijghiosjd
Jak byś chciała coś wymyślić to byś to zrobiła. Mój kolega mieszka na wsi i takie imprezy robi, że można pozazdrościć. I mieszka z rodzicami. Albo organizuje grilla czy wymyśla inne tematy. Jak się chce to można.

Gość miastowy pan
zależy do miasta sa takie jak chorzów gdzie ludzie mają dwie rozrywki - chlnie piwska albo net, no i mecze Ruchu........betonowa wiocha a sa takie miasta jak kraków gdzie zawsze mam co robić i nigdy się nie nudzę :)

Gość no co ty nie żartuj...
Całe życie mieszkałam na wsi i zawsze mialam co robić, czy to wypad na wycieczkę rowerową, nad wodę czy ognisko lub grill u znajomych i wiele innych fajnych zajęć. Teraz od 2 lat mieszkam w mieście i nudzę się okropnie :( Znajomych żadnych, jedynie z pracy ale oni mają swoje życie i rzadko gdzieś wychodzimy. Niby są kluby itd ale mnie tam nie ciągnie, wolałabym jakąś domówkę czy imprezę na powietrzu, mogłabym poleżeć w ogródku i mieć wszystko w dupie a tak to siedzę zamknięta jak w klatce. Nie mogę się przyzwyczaić do mieszkania w mieście. Wkurza mnie ten hałas z ulic, wrzeszczące dzieci i ten smród spalin. Niestety tutaj mam pracę, o której marzyłam i pozostało mi się przyzwyczaić.

Tylko, że nawet nie ma za bardzo kogo zaprosić na grilla :o. Kiedyś było sporo znajomych, ale rozstałam się z chłopakiem, i znajomych nie ma (poznałam ich dzięki chłopakowi). No nic, zanudzę się na śmierć w domu :o.

Gość kasia84hnd
to nie zalezy od tego czy bys mieszkala na wsi czy w miescie tylko zalezy od tego czy masz znajomych , przeciez sama bys w miescie nie poszla do klubu tak samo na wsi nie pojdziesz sama na dyskoteke

No właśnie. Tylko skąd tu znajomych wziąć :o. Są jakieś koleżanki, ale one to imprezują raz na pół roku i dupa.