Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek242

Roznica wieku ja 23 ,a on 35 czy to wypali?

Polecane posty

Gość aniolek242

JAK SADZICIE CZY MAM SZANSE BYC Z 35 LETNIM FACETEM I JAK GO ZDOBYC WOGOLE?JAK ZAWRUCIC MU W GLOWIE,ON MOWI ZE JEST OSTROZNY W POZNAWANIU MNIE? CO MAM ROBIC?

Gość rokittkkaa
Wiek nie ma ogólnie znaczenia, ale kwestia taka czemu w wieku 23 lat chcesz "wyrwać" meżczyznę w wieku 35??

Gość aniolek242
PROSZE O NORMALNE ODPOWIEDZI:)

Gość aniolek242
POMOZCIE:)

Gość zauroczenie, przejdzie Ci

Gość nie sądzę...
Powiem ci szczerze - marne masz szanse, ale próbuj... wszystko zależy od tego jakie macie charaktery i czego oczekujecie od życia. Ostatnio rozmawiałam z moim przyjacielem - lat 34. Związał się jakiś czas temu z babką lat 25. Dzisiaj mówi, że to była pomyłka. Ona - typ jeszcze imprezowy, on już niechętnie tak często na imprezy by wychodził. Szukał raczej spokoju, stabilizacji, ciszy... Związek się rozpadł po trzech miesiącach. Powiedział, że nigdy więcej z małolatą. szuka babki po 30. Ale jak mówię jeśli jesteście podobni, szukacie w życiu tego samego i jesteście na tym samym etapie emocjonalnym macie szanse :)

Gość rokittkkaa
Aniołku ale ja na serio zapytałam czemu wybrałaś meżczyznę 35 letniego i nie było tu nic złośliwego. Dokałdnie jak moja poprzedniczka uważam, ze każdy jest na innym stadium rozwoju, i tak mozesz mieć 20 lat a stan emocjonalny 40-latki jak i w drugą stronę. A zapytałam czemu wybrałaś mezczyznę 12 lat starszego, gdyż wszystko teraz fajnie wyglada a za 5 lat ty bedziesz 27-latka a on 40-latkiem, zaś gdy ty bedziesz w największej kondycji seksulanje i potrzebie miłosci 33 35 on bedzie zmęczonym 50-latkiem

Gość aniolek242
Dziekuje za slowa otuchy on tez jeszce imprezuje zauwazylam nie jest domatorem jest przystojniakiem i inteligentnym gosciem zawrocil mi w glowce

Gość fdsfdsfdsfdfds
35 lat ma i jeszcze imprezuje? No sorki, ale trochę to smieszne jest i świadczy o nim, że to taki typ lekkoducha. Może rozwiedziony, może dziecko ma? Bo to dziwne że przystojny i w tym wieku i wolny jak elektron.

Gość nie sądze...
a co w tym dziwnego?

Gość kobieta przed 30
nie przesadzajcie ze 35- latek nie moze wyjsc do knajpy i sie zabawic :O

Gość ray manzarek
babki po 30stce rodzą downy

Gość halina687897
odradzam . u mnie jest 7 lat roznicy i po 4 latach bycia razem widze te roznice.

Gość fdsfdsfdsfdfds
Czy może 35 latek chodzić do knajpy? - może, ale to nie świadczy o nim dobrze. Do tej pory się nie ustatkował i lubi balować. Jedno z tego wynika - lubi alkohol.