Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoollejarze som wszendzie

hahaha ale znalazłam wpis na forum onetowskim ! założę się że to jakiś stulej

Polecane posty

z kafeterii albo f23 paczcie : JA MAM 27 LAT PO SKOŃCZONYCH STUDIACH INŻYNIERSKICH PRACUJE ZA NIECAŁE 900 ZŁ NIGDZIE NIE MOGŁEM ZNALEŹĆ PRACY JESTEM KAWALEREM (MIESZKAM RAZEM Z RODZICAMI)DZIEWCZYNY OCZYWIŚCIE NIE MAM ANI NIE MIAŁEM-ALE DO CZEGO ZMIERZAM-A NO DO TEGO ŻE MNIE RODZICE WYCHOWALI W POSZANOWANIU I PRZESTRZEGANIU PRZYKAZAŃ BOŻYCH BO PO TO ONE SĄ, ALE DALI TEŻ DO ZROZUMIENIA ŻE NIE WSZYSTKO MI SIE NALEŻY TEŻ TAK MYŚLAŁEM-DO TEGO TRZEBA DOŚĆ NIEKIEDY CIĘŻKĄ PRACĄ. Z CAŁEGO SERCA WAM WSPÓŁCZUJE(WYCHOWANKOM Z DOMY DZIECKA)-ALE JEDNO BĄDŹCIE PEWNI-PECHOWY LOS SIĘ ODWRÓCI I ZACZNIE WAM SPRZYJAĆ SZCZĘŚCIE!!!!!WIEM COŚ O TYM TYLKO MUSICIE BYĆ CIERPLIWI-,KOCHAĆ I SZANOWAĆ DRUGIEGO CZŁOWIEKA NIE WYRZĄDZAĆ NIKOMU KRZYWDY(NAWET JEŚLI WAM WYRZĄDZONO!!)PRZEBACZYĆ I PO PROSTU POMAGAĆ CZŁOWIEKOWI-SŁUŻYĆ POMOCĄ RADĄ. MIŁOŚCI MOŻNA SIĘ NAUCZYĆ(POLEGA ONA NA WYRZECZENIACH, I WIELU POŚWIĘCEŃ ALE WARTO).NIE JESTEM KSIĘDZEM -ALE JA TO ZROZUMIAŁEM,CHOĆ NA POCZĄTKU BYŁO MI CIĘŻKO.I JESZCZE JEDNO PAMIĘTAJCIE NIGDY ABSOLUTNIE NIGDY!!!!!!NIE ODDAWAJCIE DZIECI DO DOMU DZIECKA-NIGDY PRZENIGDY!!!!!!-BO DZIECKO CIERPI.BARDZO!!!!POZDRAWIAM

Gość stoolej 100%
coś ci się kurwo pojeebało . widzisz to jakies elementy stylu F 23? porównaj sobie ze spowiedzią grubasa ze wsi albo człowiekiem sukcesu z SGH i wyjeebuj 🖐️

to podeślij linka bo f23 jest nieczytelna