Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika_99

Sytuacja, której się wstydzicie najabrdziej to....

Polecane posty

Gość nie martw sie
o zesz w morde hahaha nie moge.. no to musialas sie spalic ze wstydu :D to chyba juz nikt nie bedzie lepszy :D...

Gość A mnie to chyba nikt
ja przebiję historię z kupą buHAHAHAHAHA :D leżę i kwiczę :D:D:D:D:D btw. dalej jesteś z tym chłopakiem? :D

Gość wiewiórki
nie martw sie- kobieto, zenujaca jest twoja ortografia az sie czytac nie da

Gość ja przebiję historię z kupą
jestem i niestety często widuję jego rodziców. Ale od tamtej pory nikt słówka na ten temat nie pisnął. Nie mogę się jednak łudzić, że ojciec nie wygadał matce. No ale cóż :D

Gość wiewiórki
pewnie wygadal i chlopakowi moze tez, ale jak widac to kulturalni ludzie ze nic nie mowia :)

Gość ja przebiję historię z kupą
chłopakowi akurat sama w koncu powiedziałam, jesteśmy już razem 4 lata

Gość nie martw sie
wiewiorka- to nie ortografia jest problemem tylko czasem jak sie baardzo szybko napierdziela w klawiature to literki sie czesto przestawiaja... polkule w mozgu nienadazaja za palcami :P:P:P hah

Gość nie martw sie
nie nadazaja* widzisz polkula o spacji zapomniala :P

Gość pierwsza moja wizyta u gina
bylam oczywiscie jeszcze dziewicą, kazal mi sie rozebrac, polozyc na fotel, podszedl, zajrzał i mowi "tu jest za ciasno, nie zbadam" i krzyczy do poloznej, ktora siedziala w gabinecie przed jego gabinetem "Ewa chodź zobacz jaka ciasnaaa!" :o a upal byl wtedy i ona miala uchylone drzwi do poczekalni, takze wszystkie panie slyszaly, a ja wychodzac plonelam ze wstydu :o teraz sie z tego smieje, ale lekarza zmienilam tak czy inaczej :D

ja kiedys, w wieku od 4 do 12 lat mialam taki nawyk, ze musialam miec cos w rekach caly czas, bo jak nie to obgryzalam paznokcie. usilowalam sie powstrzymac od tego i weszlo mi w nawyk trzymanie rak na posladkach. w domu oczywiscie od tak po prostu. byly moje urodzinki. miala zjechac sie cala rodzina i chlopak ktorym bylam wtedy zauroczona. ja stoje w pokoju ogladam telewizor (rece pod majtkami na posladkach) i nagle blysk aparatu. cala moja familia to widzaial i jeszcze zrobili mi zdjecie. wypominaja mi to do dzis ;/

Gość poczytam z checią jeszcze...