Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja mam sobie poradzic

nie wiem co robic

Polecane posty

odkad jestem z moim chlopakiem bardzo chcialam miec dziecko i on tez mowil ze chce(jest muzzulmaninem mimo to jest wspanialy dba o mnie i niczego nie zabrania)jestem w 3 tygodniu ciazy i chlopak kaze mi usunac ciaze jego religia nie pozwala miec dzieci przed slubem a teraz jak juz jestem w ciazy to slubu tez nie mozemy wziac. chloak powiedzial ze jak usune ciaze to wezmiemy slub i bedziemy miec duzo dzieci a jak nie usune to moge o nim zapomniec... rozumiem jego sytuacje ale tak bardzo chce tego dziecka.. religia jest dla niego wszystkim i tylko dzieki niej udaje mu sie przetrwac zdala od rodziny... bardzo go kocham i nie wiem co robic... wybrac jego czy dziecko...

Gość sama musisz wybrać
ale facet, który każe kochanej kobiecie zabić własne dziecko??? nigdy nie będziesz z nim szczęśliwa. Dziecko to Twoja część, a więc zabijesz i część siebie i to właśnie nie pozwoli być Ci już szczęśliwą i zadowoloną z życia.

kopnelabym w tylek takie faceta i sama bym sobie bez niego poradzila, co to za typ dzieci nie moze miec przed slubem ,ale wkladac to jak najbardziej

Gość sama musisz wybrać
ja nie miałabym problemu z wyborem, dziecko to największe szczęście dla kobiety.

Gość nie martw sie
ale nie rozumiem jak sie pobierzecie jak ejstescie innej wiary?? skoro on wierzy w soja religie ze nie mzoe byc dziecka przed slubem to co?? nie pobierzecie sie tak czy siak.. a Ty przeszłaś na jego wiare?? przykro mi ale jesli checie sie pobrac jedno z Was musi zmienic wiare i lepiej zeby on to zrobil.. bo wiara muzulmanska to rzecz niepojeta.. porwania itd... wiem z ego kochasz ale ja bym sie i tak bala... tego kraju ludzi..:( nie jestem rasistka...

wybralam dziecko!!! a on dalej jest przy mnie ... za bardzo mnie kocha zeby mnie ztym sama zostawic... dziekuje wam za rady..:)