Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgj7665

Czy faceci zwracaja uwage na zeby u dziewczyny?

Polecane posty

Gość fgj7665

bo ja mam kompleksy na tym punkcie:O a poza tym to chyba wszystko ze mna ok ale zeby nie bardzo:O

Gość fgj7665
nie mam dwojek u gory:P tak jakos mi urosly... ogolnie sa zadbane, no ale zaraz po jedynkach sa kly... i zeby sa troche rozsuniete...jak dopiero co poznaje jakiegos faceta to boje sie usmiechac z otwartymi ustami:O

Gość fgj7665
no wlasnie nie mam ani jednego

Gość fgj7665
juz wkleje zdjecie

Gość katarynka 21
nie najgorsze ale i nie najlepsze.

Gość taka jedna dziewczyneczka
wyglądasz jak wampir

Gość fgj7665
"to może spiłowanie ich?" ale jak je spiluje to beda juz praktycznie do niczego zeby:O a mloda jeszcze jestem...

Gość cghfgh
moim zdaniem nie za bardzo zwracają uwagę. To raczej kobiety patrzą na zęby u mężczyzn.

Gość katarynka 21
ciesz sie ze wogole masz ząbki:) oatatnio w sklepie widzialam dziewczyne kolo 20-stki bez kilku zebow:)

Gość nie martw sie
nie jest zle.. ale jesli ci to przeszkadza to moze powinnas pojsc do dentysty i przypilowac je troszeczke.. albo sa takie nakladki na zeby.. zamaist wstawiania zebow denstysci wyrownuja szczeliny takimi nakładkami ntore trzynaja sie caly czas na stale.. itd :) nie wiem ile to kosztuje ale moze wartosprubowac :)? bo troszke wampirkowato :) ale taka uroda :) wiec albo trezba ja poproawic albo nich taka zostanie :)

Gość fgj7665
no w przyszlosci to jestem pewna ze bede robic cos z tymi zebami:) ale jak bede miala mozliwosc zrobic to za swoje pieniadze:P

Gość szwargot
Świetne są :) Jak Tobie to bardzo przeszkadza to pomyśl o dosztukowaniu (lepsze od spiłowywania, a myśle że dałoby radę). Ja gdybym nie nosiła aparatu wyjmowanego w dzieciństwie, wyglądałabym teraz jak wampirzyca :D Właściwie to cały czas nieco są wysunięte :) Nie przejmuj się, niektóre dziewczyny mają strasznie zęby pokrzywione i ich chłopakom to nie przeszkadza

Gość fgj7665
wiem wiem nie jest to jakis wielki problem...poprostu wymyslam jak mi sie nudzi;) jakos nigdy nie mialam okazji zapytac jakiegos faceta co sadzi o moich zebach no bo glupio tak:P ale mam z tym problem jak dopiero kogos poznaje i widze ze sam ma bardzo ladne zeby:O ale z reguly to kobiety zawsze wszystko wyolbrzymialaj przeciez:P

Gość masz ładne zęby
i wcale nie rzucają się w oczy. Ja mam krzywe, no może nie tak bardzo krzywe jak wysunięte kły. Często chodzę do stomatologa, bo mam bardzo słabe, cała góra połatana, a myję zęby 2-3 razy dziennie. Po ciąży straciłam 3 zęby (z tyłu), pokruszyły się. Ciesz się, że są zdrowe :)

Gość ass6543
nie sa zle...zawsze mozesz zalozyc aparat...i wtedy zeby sie rozsuna i bedzie miejsce na 2:)