Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kunia123

Też nie chcę wam się żyć ...

Polecane posty

Jak tylko przychodzi lato to odechciewa mi się żyć od 2 tygodni wogóle nie wychodze z domu po prostu myśle sobie , że wszyscy się ze mnie śmieja nie mam na nic ochoty nie wiem co mam robić chodze do psychoterapeuty ostatnio byłam jakoś 2 miesc. temu a mam niespełna 17 lat chciałam iść na studia prawnicze ale już nie chce nie wiem dlaczego mam problemy ze soba i to spore ale najgorsze będzie wrócić do szkoły znowu będę myślała dlaczego się wszyscy ta na mnie krzywo parzą i dlaczego mnie obgadują ... Naprawde mam tego dosyć chyba pójdę się zabić ... :(

Gość zbita z tropu:P
nie gadaj takich rzeczy mnie sie swiat wali na wszystkich frontach-ale zycie to dar!!!!!!!

Gość szwargot
W Twoim przypadku siedzenie w domu jest złe bo się koncentrujesz tylko na sobie i wyolbrzymiasz problemy. Co do prawa to wyluzuj, rozważ na spokojnie co najbardziej Ci odpowiada. Jeśli nie uwierzysz znowu w nic to trzymaj się chociaż starego planu a po drodze może się coś znajdzie. I wierz mi, ale ludzie są koszmarnymi egocentrykami (np. Ty) i mają lepsze rzeczy do roboty niż rozmyślanie o Tobie

Gość zbita z tropu:P
mnie sie dzis swiat na glowe zawalil-nie wiem co bedzie-gdzie bede mieszkac-za co zyc-i wogole...ale zycie jest po to by je udzwigac-poza tym daje nam tyle -ile wie ze udzwigniemy:)

Chciałam podkreślić , że tylko jest tak latem nie wiem coś mi sie w głowie przestawia . Kocham zime i jesien kocham gdy leje deszcz i kocham gdy pada śnieg a upały są bleeeee jeszcze tylko 1, 5 miesiąca cierpienia ale i tak musze popracować nad samo oceną ... >>>Bo z tymjest bardzo źle lekarz powiedział wtedy jak była u niego , ze cierpie na fobie społeczną ... Musze sie z tego wyleczyc ...