Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka19sweet

co zrobic by chlopak dal sobie spokoj z sexem

Polecane posty

mam 19 lat jestem dziewica .chodze zchlopakiem od poltora roku . on ciagle mnie namawia do tego i mowi ze w te wakacje musimy to zrobic i ze nie chodzi mu tylko o sex . i takie bla bla o dopelnieniu w zwiazku a moze ja tego nie chce ile razy mu mam powtarzac .... ostatnio zapisalam sie do ginekologa nawet nie wiem teraz po co ,,,bo znowu nie mam ochoty na to wogole .... jak mozna go zniechecic ?bo juz naprawde nawet robienie ladnych oczek nie pomaga a w sumie to on nawet silny jest bo juz nie raz sie silowalismy no wiec nie mam szans.... a wkrotce jedziemy na wakacje ... i nie wiem co wykombinowac powiedzial ze jak tego nie zrobimy to bedzie klotnia pomozcie !!!

Gość Indra87
Nie dziwie sie chlopakowi, ze juz nie moze wytrzymac. W koncu t tym wielu po poltora roku to zupelnie normalne, ale... Jezeli Ty tego nie chcesz to prosze, do niczego sie nie zmuszaj, bo bedziesz zalowac. Musisz sama tego pragnac. Powiedz mu zwyczjnie, ze nie czujesz sie gotowa i jezeli on nie jest w stanie wytrzymac to nie ma sensy ciagnac tego zwiazku.

wiesz nie chce sie z nim rozstawać chcialam zalatwic to w inny sposob wiele na ten temat rozmawialismy no ale coz nie do konca sie zgadzamy w tej kwestii

Gość Indra87
chociaz powiem ci, ze ja bym sie bardziej matwila, jakby chlopak wcale nie próbowal...

mysle ze nie pieszczoty sa wiec nie jestem oziebla i nie jestem jakas egoistyczna bo swoja przyjemnosc tez dostaje

No to macie problem, ty nie chcesz, a on chce... i raczej nic z tym nie zrobisz, żeby mu sie odechciało. To wbrew naturze w tym wieku u chłopaka.

Gość znawca kafeterii
no jak 23 lata a to juz musi wsadzać a loda mu chociaż robisz ?

FUUU no pewnie ze nie no wiem ze chlopak w tym wieku ma chcice a tym bardziej jeszcze jesli laska jest atrakcyjna no ale ja nie chce po prostu sexu przynajmniej nie teraz

Gość Roberto18
No to rzeczywiscie nie chodzi mu o seks skoro powiedzial ci ze jak mu nie dasz to klotnia bedzie. Maslo maslane. Poza tym skoro czujesz ze nie chcesz z nim tego zrobic, to masz jasna odp ze to nie jest odpowiedni facet, nie kochasz go. Po co z nim jestes? dla zasady?

watpie zeby znalazl inna bo jest we mnie wpatrzony nie jestem z nim dla zasady ,kocham go no ale nie chce tego powaznego kroku podjac

Gość No prosze cie .......
Chłopak ma 23 lata Jesteście 1,5 roku ty mu nie dajesz i on cie nie zdradził ani razu hehehhe Dobre naprawde....

Jak sie przerżniesz to będziesz wiedziała że tego chcesz więcej I nie dziw się mu że chce lepiej błagaj boga żeby wam się udało Bo naprawde wątpie w to że on jest taki wpatrzony w ciebie :/

Paula ale coś mieszasz piszesz że on swoją przyjemność dostaje że są pieszczoty... Ale loda to FUJJ Przepraszam ale ty sprawiasz wrażenie sadystki. Jak są pieszczoty to faceta pobudzasz i jak by nie było nakręcasz więc nie myśl że on nie będzie chciał więcej. Zgadzając się na "pieszczoty" sama prowokujesz jego popęd. Jak nie chcesz sexu to musisz sobie wyznaczyć pewne granice na tyle odległe od sexu żeby gość nie ześwirował. Jeżeli on jest od 1,5 roku wyposzczony to jak pozwolisz mu się tylko dotknąć to on już jest gotowy. Szczególnie jeśli mu się podobasz. Do sexu namawiać cie nie będę ale musisz jakiś "kompromis" wypracować. Albo wycinacie sferę erotyki z związku całkiem albo jednak posuwasz się krok po kroku dalej.

Gość ZDGGXXXXXXXXXXXXX
Odgryź mu ptaszka

moze i masz racje z tym nakrecaniem ale to on ciagle sie posuwa do przodu ze nie chce zebym stala w miejscu na poczatku to przemoca bo kilku miesiacach bo oczywiscie z rozbieraniem nie bylo mowy ale sila i tak to zrobil i pozniej mowil zebym nie robila smutnych oczu jakbym zostala zgwalcona bo mu przykro

dziewczyno! jeśli po kilku miesiącach sama nie masz ochoty rzucić się na własnego faceta, to musi wybitnie Cię nie podniecać albo odrzucać (może swoim zachowaniem?). taki związek nie ma racji bytu. miłość i szacunek swoją drogą - pożądanie musi być.

Przestań pieprzyć głupot jakby ci się nie podobało to byś z nim nie była Niby cię siła bierze i to jest feee ale z drugiej strony ci się podoba i głupio ci sie do tego przyznać

Ja też lubie czasami romantycznie, czasami jak mnie bierze siłą, a czasami jak dziwka się zachowuje :P

to go zostaw albo nie zadawaj tak bzdurnych pytań Kusisz go non stop to czego od niego oczekujesz ??? Patrzysz ile wytrwa ?? Nie licz na to jak ci na nim zależy. Nie znam chłopaka któryby nie zdradził://///