Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzej być nie moze...

złe wybory no i jestem...

Polecane posty

sama. Nie przyjełam oświadczyn bo mnie zranił, a teraz żałuje a on nie chce mnie znać:( za ten zły wybór zosnane samotna do końca życia:(

Gość czarnajagoda
no a czym cię zranił?

Gość Nie przejmuj się
jak kocha to mu przejdzie ręczę za tako osobę która się oświadczyła raz :D

nie był pewny czy chce byc ze mna i zerwał. zaraz po tym zamieszkał ze swoja długoletnia kumpela...

Gość mala biala foka
nie zaluj .jesli nie przyjelas,znaczy postapilas w zgodzie z wlasnym sumieniem i sercem.wszystko w porzadku.my kobiety mamy sklonnosci do idealizowania partnerow i sytuacji .powiedzialas nie -znaczy to ,ze tak czulas

niestety tak nie czułam...:( chcialam mu tylko pokazac jak bardzo boli odrzucenie:(

czuje się jak dno człowieka, bo wiem że jemu przeszło....:( a mogłam byc z nim szczęsliwa:(:(:(

Gość mala biala foka
nie jest powiedziane ze bylabys szczesliwa nie mozesz tego wiedziec.

ale juz wiem ze nigdy sie tego nie dowiem..:( jedna zła decyzja i życie sie wali..:(

straciłam sens zycia...:(

Gość Nie przejmuj się
Żyj tak żeby on tego pożałował że do ciebie nie wrócił i tyle....

nie potrafię!

Gość Nie przejmuj się
Szkoda że masz takie doła ale jeśli jesteś atrakcyjna i woglę to będzie miała takich na pęczki :D Jedyna pomoc z mojej strony może być taka że możesz mi się wypłakać w ramię przy jakieś okazji :D

Gość mala biala foka
nie czuje sie idiotka ani kretynka a jezeli lubisz stawiac facetow na piedestale-twoja rzecz. a do -gorzej byc nie moze: jesli facet najpierw sie oswiadcza ,a po odmowie zrywa kontakt nie jest zainteresowany "dlaczego" to dziwne conajmniej,poza tym bede obstawac za swoim-odmowilas,musialas miec powod.normalna zakochana,szczesliwa kobieta zawsze sie zgodzi.

mialam powód... nie ufałam mu bo mnie olał i poszedł do innej... mało tego podejrzewam ze z nia krecił juz jak bylismy razem... a przypomniało mu sie o mnie po roku jak spróbowałam układac sobie życie z inną osobą...

do "KRETYNKI BRONICIE AUTORKI!!!" nie wiesz co przez niego przeszłam więc nie rób go ofiarą... nie bawie sie ludzmi tylko sama zostałam tak potraktowana... nie rozumie na jakiej podstawie mnie osądzasz? nic o mnie nie wiesz. Tak w ogóle to nie jedno mu wybaczyłam jak byliśmy razem ale najbardziej mnie zranił odchodząc z dnia na dzień zostawiając mnie dla odoby która uważałam za jego i moja przyjaciólkę... więc zastanów sie dwa razy zanim wydasz wyrok na mnie!!!

zachwałam sie idiotycznie odmawiając ale pojawił się po roku bo dowiedzial sie że wyszłam z dołka (jako tako) i zaczęłam sie spotykac z innym facetem. Rozwalił mój związek dla własnej satysfakcji mimo że nie chciał byc ze mną. On sie mścił na mnie mimo że wiedział ze cos do niego czuję. Jedyne o czym marze to zapomniec o nim... póki co jest to niemozliwe:(

Gość mala biala foka
nie wiem ile masz lat,moge sie tylko domyslac ze jestes bardzo mloda.po takim zachowaniu z jego strony nie spodziewaj sie cudow.oczywiscie jest to tylko twoja sprawa co teraz z tym zrobisz,ale moim skromnym zdaniem pogon go bo nie ma sensu.