Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na nia....................

jego siostra zwrocila nam uwage....

Polecane posty

Gość to jest tak, że nigdy
mogło Ci się tylko wydawać, że nie było słychać. Ale kazdemu się tak wydaje...i zawsze słychać :o Taki dziwny ewenement ;)

bez przesady z tym jeczeniem:O ale ok ja mysle inaczej niz wy:O

Gość Autorka jest zbyt
Jak się jest jak zwierze , to nic dziwnego , że nie rozumie . Ona to pewnie by mogła siedzieć w jednym pokoju z walącymi się parkami :O

a gdzie niby mamy sie spotykac? i tak nie nocuje tam kazdej nocy:O

przykro nam. brak Ci trochę klasy najwyraźnej. ale cóż :)

Gość kot13
myślę, że rodzice się dowiedzą i nie będą zachwyceni... nie dość , że straci autorka w oczach rodziców chłopaka to jeszcze siostra i brat się pogniewają na chwilę. A rodzina ma autorko dośc spory dar przekonywania wbrew pozorom. Przeproś ją , okaż szacunek rodzinie i domowi swego chłopaka może da się naprawić sytuację?

Gość do pipaaa
rozumiem Cię doskonale. Ja będąc nastolatką też się rodziców nasłuchałam i powiem Wam, że słuchanie czyiś jęków jest bardzo obleśne. Zaznaczam, że uwielbiam sex :) Autorka zachowała się źle, ale siostra nie lepiej, bo przecież słyszała co robią za ścianą, więc dlaczego weszła bez pukania? Z ciekawości? Ja jak już pukałabym pięścią w drzwi. Uważam, że zachowanie siostry było bardzo nie na miejscu mimo wszystko. Autorko a w jakiej pozycji Was zastała ? :D

Gość Autorka jest zbyt
Możesz się bzykać w tym domu też kurwa , ale nie drzyj mordy . :O

no nie, robi łaskę że nie nocuje tam każdej nocy :D to albo prowokacja albo totalna debilka :D

jak nie ma warunków do seksu to się po prostu tego nie robi. co za przyjemność po cichaczu ? i to nie jest żadne usprawedlwienie, że nie macie gdzie.

Przynajmniej miala was o co opierniczyc,ja kiedys usnelam w pokoju z moim facetem,a ze bylo juz ciemno na dworzu,to i w pokoju ciemno. Jak sie facet obudzil,to poszedl szybko na ostatni autobus,a ja dostalam zjebke od rodzicow,ze jak chce sie bzykac,to nie w domu...a my naprawde nic nie robilismy...To sie pytam rodzicow,czemu nie weszliscie do pokoju,a ojciec na to: nie chcielismy wam przeszkadzac!!!!!! buhahahaha,mielismy wtedy po 18 lat:)

Gość malenka_zagubiona
temat bardzo znajomy prawie codziennie mam taką sytuację późnym wieczorem w domku, kiedy z pokoju młodszej siostry dochodzi odgłos skrzypiącego łóżka :/ ehhh wkurza mnie ten dźwięk na maksa i nieraz miałam ochotę również wparować do jej pokoju. Frustrująca i krępująca sytuacja z którą niewiele da się zrobić . . . jakoś lżej mi na duszy wiedząc, że nie tylko ja mam taki problem. :)

no wlasnie o tym mowie ze ona tez sie zle zachowala nie musiala tak tego rozgrywac nic nie widziala bylo ciemno:P

dobre pytanie. bo znajoma opowiadała jak ją przyłapali rodzice jej faceta. w pozycji na jeźdźca. myślałąm, że umrę jak to usłyszałam.

No cóż... może kiedyś siostra brata zafunduje Ci taką rozrywkę. Wtedy może zrozumiesz o co jej chodziło.

Gość to powinna wam jeszcze
światło zapalić :P

Gość hehe fajny taki
ale weszła w czasie seksu czy po nim?

ale nie kazdy ma warunki do bycia samemu:o ok widze ze nikt mnie nie rozumie

Gość kot13
autorko, dom to nie akademik ani hotel na godziny. W domu domownicy mają prawo czuć się komfortowo...a Ty nie jesteś domownikiem a byłaś gościem....I jako gość nie uszanowałaś jednego z domowników. koniec kropka.

"nic nie widziala bylo ciemno " niby taka wyzwolona, a seksi się po ciemku... co za średniowiecze :D

Gość Autorka jest zbyt
bidulka :( Nikt Cię nie rozumie :(

nie wlasnie nie rozumiem, a ona uszanowala prywatnosc domownika ? przeciez wiadomo ze jak para jest to sie kochaja, a czasami nie da sie tego robic tak aby nic nie skrzypialo :P

Gość kot13
ile masz lat autorko?23? to już dużo....Oni się znają od zawsze.

Gość Autorka jest zbyt
No idiotka z ciebie :O Nie ma co ci tłumaczyć , bo ty dziwko jesteś zbyt tępa :O Nara debilko i oby cię tir przejechał , bo szkoda nerwów na takiego debila jak ty .

Gość kot13
nie jest tak, że jak para jest u kogoś w domu to kochają się w czyjejś obecności zapewniam :-)

Gość ghgfdfgyt
Autorka jest kretynka a w dodatku to nedzne prowo. Idz spac dziecko.

Ej drogie forumowiczki, ale bez wyzywania! Mówiłyśmy tu o odrobinie kultury wobec drugiej osoby. Szanujmy się!