Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na nia....................

jego siostra zwrocila nam uwage....

Polecane posty

heh!! no włąsnie !!! PRZYZWOITOŚĆ !! więc?? jak zamierzasz przeprosić?? nieprzyzwoita kobietko?

Gość martyna.pol
zapraszam na super stronke www.intymnosc.pl/aff/7733 dla kazdego :)

Gość dob dziewczyna zrobiła
to czemu ona miała tej Waszej prywatności słuchać?

Gość Masz szczęście
Trochę prywatności ? U siebie nie byłaś , następnym razem pierdol się bez wydawania głosów niczym zarzynana świnia i będzie git

Gość to jest tak, że nigdy
you are welcome. haha...dobre z tymi przeprosinami. ja bym na miejscu autorki spaliła się ze wstydu a nie była zła. ciesz się, że tego nie komentuje ani nie powiedziała tego rodzicom.

Gość ejbisi
Hehe my tez mielismy kiedys niechcacy podobna sytuacje. Myslelismy ze jestesmy sami w domu chłopaka, ja baaardzo głosno jęczałam, w ogole sie nie hamując aż nagle uslyszelismy odglos prysznica w lazience. Okazalo sie ze brat chlopaka caly czas byl w domu tylko że spał w swoim pokoju. Na szczescie nic nie skomentowal! Do autorki - ja tez uwazam ze miala prawo sie tak zachowac, to Ty sie powinnas wstydzic.

mogla rano kulturalnie zwrocic uwage a nie tak:O

a ona? za co Cię ma przepraszać? Byłaś kiedyś w takiej sytuacji jak ona? Wiesz jakie to jest frustrujące i obrzydliwe słuchać takich dźwiękow?

co obrzydliwego jest w seksie?, nie przesadzajcie poza tym mogla inaczej zareagowac

wlasnie. jesli to Ty sie akurat kochasz,sluchanie takich odgloow ze strony partnera moze byc podniecajace,ale sluchanie ich ze strony innych osob jest obrzydliwe...

w seksie nic ale w słuchaniu jęków tak. nie pomyślałaś o tym, że ona mogła się czuć niezręcznie? teraz sobie pomyśl jakby Ci było gdybyś to słyszała za ścianą. jakby Twój brat kochał się z dziewczyną i by się głośno zachowywali.

Ja tą siostrę doskonale rozumiem! Chciałam spędzić romantyczny weekend w górach, to się załapaliśmy właśnie na takie słuchowisko. Szlag człowieka trafia, bo cały nastrój diabli wzięli.

ale nie musiala az tak sie zachowywac mogla rano delikatnie zwrocic uwage ok jest u siebie, ale prywatnosc domownikot powinna uszanowac

Gość to ile dac ...
Dokladnie za co siostra ma przepraszac ? Ostatnio nocowalam u rodzicow w domu ... Mam 30 lat. No i zachcialo im sie amorow .... myslalam ze "juz" tego nie robia ... nazajutrz czulam sie jakos dziwnie niezrecznie w ich towarzystwie :P WIEC WIEM CO CZUJE TWOJA "SZWGIERKA" ...

Gość kot13
Elegancka kobieta nie pozwoliłaby sobie na tego typu zachowanie. Ale autorko- masz jeszcze czas nauczyć się pewnych zasad i norm. Zacznij od przeprosin i przemyśl swoje zachowanie w obcym domu.

bosz kretynko :D to ty naruszyłaś czyjś spokój i czyjąś prywatność. " wiadomo jak jest jak sie sex uprawia, nie kazdy ma taki rarytas jak wlasne M aby byc samemu" skoro nie umiesz sobie załatwić lokum do seksu ze swoim chłoptasiem to rżnij się ciszej :o masz szczęście, że nie kazała ci spierdalać z domu nago w środku nocy :classic_cool:

Gość Masz szczęście
hahah ona miała poczekać do rana ? :O Chyba Ci mózg zanika od tego bzykania .

bez przesady az tak glosno nie bylam..ona jest zdesperowana bo sama jest, jkaby sama miaal faceta to by nawet nie miala czasu sluchac co my robimy widac nikt mnie nie rozumie

jak grochem o ścianę. A Ty uszanowałaś jej prywatność i komfort psychiczny???? Sory, ja jakbym słyszała za ścianą jeki w moim domu to bym nie czuła prywatnosci i komfortu. powinnaś Ty się wstydzić a nie ona!

Wiesz co...kilkanaście osób mówi Ci, że to Twoje zachowanie było nieprzyzwoite, a Ty nadal swoje! Zastanów się czy czasem nie mamy racji.

niemniej jednak,sluchanie oglosow zycia seksualnego moich rodzicow tez jest porażające :D

postaw sie na jej miejscu,chyba tez nie byloby Ci przyjemnie sluchac takich odglosow

Gość Masz szczęście
Albo jesteś tępa , albo to prowokacja . Ciągle gadasz , że ona nie ma faceta i jest zdenerwowana . A może czegoś jej zazdrościsz , skoro ciągle ją oczerniasz ? Pewnie jest ładniejsza .

masz szczęście, że nie kazała ci spie**alać z domu nago w środku nocy to nie tylko jej mieszkanie, moj facet by na to nie pozwolil

"bez przesady az tak glosno nie bylam..ona jest zdesperowana bo sama jest, jkaby sama miaal faceta to by nawet nie miala czasu sluchac co my robimy" a co ma piernik do wiatraka? czy z powodu posiadania chłopaka miałaby przestać nocować we własnym domu? "widac nikt mnie nie rozumie" to leć i popłacz się w kącie :D i tak jesteś już spalona u rodziny tego swojego, na pewno siostra opowiedziała wszystko rodzicom :classic_cool:

Gość y54y5y54
to ty jęczałaś na dodatek wiedzac ze ona jest za sciana???

Cały sęk w tym, że ta dziewczyna nie potrafi się postawić w tej sytuacji! Ona tego kompletnie nie rozumie, że coś komuś może przeszkadzać.

Gość Autorka jest zbyt
ograniczona , aby wyobrazić sobie jak to jest słuchać odgłosów seksu WŁASNEGO BRATA i jego wora na sperme 🖐️