Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malina.......

CO NA SILNY BOL GARDLA DLA KARMIACEJ MAMY???

Polecane posty

Dziewczyny ratunku... Wybieralismy sie z mezem i nasza 4 miesieczna corka na weekend nad morze, a ja od kilku godzin mam bardzo silny bol gardla i zauwazylam naloty na migdale. Cudownie... Wyssalam kilka strepsilsow, co moge zazyc, zeby nie zaszkodzic malej? Tych strepsilsow pewnie tez nie polecaja, ale musze sie jakos ratowac. Oby tylko corka sie nie zarazila... Macie jakies sprawdzone sposoby?? ps. gardlo boli jak cholera

Dzieki, zapytam jutro w aptece. Dodam jeszcze, ze oblewa mnie zimny pot - goraczki nie mam. Chyba z morza nici....

Gość posluchaj masz moze
a gdzie mieszkasz w angli:?mmoze

Gość wkrotce koncze 30stke
bioparox - chyba zartujecie. moj ojciec lat 40 mial tak silna reakcje alergiczna po bioparoxie ze wypadly mu wszystkie wlosy w tydzien. a do tamtego czasu nie mial na nic nigdy uczulenia. znam pare osob ktore tez mialy niezle akcje po tym leku na gardlo polecam gorace mleko z miodem lub maslem, plus ssanie zwyklych gum mamba zeby slinianki pracowaly

Gość jesli mieskzasz w angli to
kup sobie w bootsie lub w morisonie TCP LIQUID ANTISeptic i jedna zakretke plynu mieszasz z piecioma zakretkami wody!OSZCZEGAM zapach tego plynu przypomina lizol dla wytrwalych ale pomaga!!bardzo skuteczny

Strepsils to nie jest najlepszy wybór nie powinno się go stosować podczas karmienia - najlepszy Tantum verde aerosol albo tabletki do ssania - na gardło Homeogene 9 (lek homeopatyczny) skuteczny do ssania co godz. i Isla bardzo dobre na gardło i kaszel z alg powinnaś to dostać w Angli. Bioparox też bardzo dobry ale na receptę

Dziekuje za wszystkie rady. Niestety bol gardla nie ustapil, jest gorzej i z weekendu nad morzem nici. Zaraz wyprobuje plukanke z woda utleniona. Nie mieszkam w Ang., wiec niestety leki z tamtejszych aptek odpadaja.

Gość malina plucz ta woda utlen ion
plucz woda utleniona ale pamietaj co godzine ies po dzien poltora bedzie rezultat:)nie od razu ale powinno pomuc, mozna tez polopiryna s rozpuscic jedna tabletke na pol szkalnanki ale woda jest szybsza w dzialaniu:)zycze ci jak najszybciej zdrowka:)

Gość patiiiiiii
tak woda utleniona jest dobra takze polecam ale na przemian z woda przegotowana i sola,czyli woda utleniona za godzinke woda z sola.

Gość bydgoszcz czeka na burze
sprobuj plukac gardlo szalwia. zaparz 2 torebki w pol szklanki/kubka wody i plucz- na mnie dziala zawsze