Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłodnyobserwator

polscy nacjonaliści zaatakowali na całego

Polecane posty

Gość fajfurrak
kler knuje razem z K. jak dać nam w dupę. W tym upodobniają się do pedryli.

Gość ja sie wypowiem na temat homo
w zwiazku z poprzednim postem. Homoseksualisci walcza o prawa dla siebie i maja racje. Nikt im tych praw nie da, dlaczego maja sie ukrywac, i zyc tylko namiastka prawdziwego zycia? Dlaczego zyjac po 40 lat w zwiazku po smierci jednego z nich drugi nie ma prawa do wspolnego domu czy innych dobr? Wiecie co to jest maj 68? Gdyby nie to, biedni do dzisiaj pracowaliby w kopalniach a bogaci zajmowali najwyzsze stanowiska. Tak samo jest z gejami, jesli nie beda sie bic o normalne zycie dzisiaj to nigdy nie beda go miec.

Gość Danka Smigielska
homoseksualisci walcza z Kościołem i z Kaczem czyli bronią nas przed katonarodową niewolą. A politycy chowają głowę w piasek przed Trumną i Krzyżem. Homoseksualistom należy im się szacunek za to robią dla nas wszystkich.

Gość retból
prawica chce z Polski zrobić Katostan jakiś jebany.

Gość ja sie wypowiem na temat homo
a jeszcze mnie zaszokowalo slowo "PRZYWILEJ"!!! To teraz jest przywilejem w Polsce byc traktowanym jak czlowiek i cieszyc sie elementarnymi prawami? Jesli tak to dzieki bogu (przez male b, specjalnie) zr Kaczory zestrzelono! Homoseksualisci sa dokladnie takimi samymi ludzmi jak hetero. Z tym ze traktuje sie ich jak obywateli gorszej kategorii, ktorzy musza walczyc o "PRZYWILEJ" normalnego zycia w Polsce. SZLAK MNIE TRAFIA. A ty kolego przez te twoja nietolerancje pojdziesz do PIEKLA, twoj BOG cie za to nie lubi :)

Gość tutaj coś na temat
Ukochany nasz papa mobile, Benedykt 16, przesłał najserdeczniejsze życzenia uczestnikom dzisiejszej homoparady w Warszawie. Pomijając wstęp, w którym odwołuje się wczesnych doświadczeń chrześcijaństwa, kiedy to brat był nie tylko bratem, ale i mężem, żoną i siostrą, w specjalnym liście pasterskim wysłanym do europejskich homoaktywistów zgromadzonych w "stolicy bratniej Polski", zadeklarował swoje głębokie poparcie dla wszelakiej odmienności, w tym seksulanej. „Siłą każdego człowieka jest jego wolna wola, bo w tym między innymi wyraża się jego prawo do wolności () Jest mi osobiście niesłychanie przykro iż niektórzy członkowie naszego kościoła, nie są w stanie zrozumieć rzeczy podstawowych i poprzez demonstrowanie swojej nienawiści kompromitują wspólnotę chrześcijańską i siebie. Nie może być tak jak teraz bywa, że odpowiedzią chrześcijanina na wszelaką odmienność, jest nie modlitwa i miłość, tylko kliniczna nienawiść i ślepa walka. Jako papież, człowiek światły i sumienie boga na tej ziemi, wyrażam pełne poparcie dla waszego ruchu, jak również zrozumienie, iż liczy się przede wszystkim miłość. Nie ważne z kim, ważne jak. Jezus gdyby żył, też szedłby z wami. Z bogiem bracia i siostry. W liście papież nadmienia też, iż żałuje że sam nie może wziąć udziału w paradzie, ponieważ uniemożliwiają mu to liczne obowiązki. Deklaruje jednak, że w najbliższym czasie postara się zorganizować własną WatykanPride, na którą imienne zaproszenie dostaną wszyscy watykańscy homoseksualiści (biskupi, księża, siostry) licznie poupychani w miejscowych urzędach. Nie wyklucza się obecności delegacji homoseksualistów spoza organizacji kościelnej. Taka postawa papieża cieszy, wreszcie na tronie piotrowym zasiadł ktoś, kto rozumie, iż gej to też człowiek. Santo Subito Papa. 08:54, revelstein

Gość Petrella
nacjonaliści skutecznie ogłupiają połowę narodu, a drugą szantażują moralnie. Taka wredna strategia, a im sie udaje. Nie możemy być bierne wobec prawicowych manipulacji i kłamstw.

A co jakiś krzyż ma do polskiego nacjonalizmu:P???????????Tylko chorzy na umyśle mają takie skojarzenia:P.Ja jestem nacjonalistą i od zawsze uważam że krzyż to symbol wroga:P.

Gość Petrella
Krzyż i Trumna to miecz i topór prawicy w walce o władzę nad Polską !!!!!!!!!

Gość Petrella
oczywiście idzie o ten Krzyż i tą Trumnę

Gość do ja sie wypowiem na temat ho
.. pierdolisz jak malo kto, jak mozesz porownywac 68 do pedalow? Bez sens, jakies nieporozumienie, naprawde zastanow sie dziecinko

Gość Petrella
68 = homo

Gość Petrella
to taki żart ... ;-)

Gość Lichawiec
licho mnie bierz gdy widzę co ten Kaczyński wyprawia. Kaczbracia przejdą do historii jako wichrzyciele i mąciciele. Jako zero i mniej niż zero Tysiąclecia.

Gość a czy homoseksualiści
nie mają takich samych praw jak hetero? Czy gdy np. szukają pracy, ktoś się pyta o preferencje seksualne? Nie mogą robić zakupów w sklepach? Nie mają prawa do urlopu?

ja sie wypowiem na temat homo w zwiazku z poprzednim postem. Homoseksualisci walcza o prawa dla siebie i maja racje. Nikt im tych praw nie da, dlaczego maja sie ukrywac, i zyc tylko namiastka prawdziwego zycia? Dlaczego zyjac po 40 lat w zwiazku po smierci jednego z nich drugi nie ma prawa do wspolnego domu czy innych dobr? Ja nie żyjąc tyle lat w związku wiem że jest coś takiego jak notariusz. Gdzie można się zabezpieczyć na wypadek śmierci partnera czy partnerki nie będąc w związku formalnym. Ten argument to tylko wytrych.

Gość proubek ...
nacjo\nalizm w polsce pleni sie jak chwast. nacjonaliści wmówili naiwnym że to patriotyzm i to coś dobrego. to jest jednak dziki, podszyty katolicyzmem, nietolerancyjny, zaściankowy n a c j o n a l i z m. jesteśmy jebanymi nacjonalistami od dziecka - taka jest prawda o naszym narodzie.

Gość okazuje się że mamy już
pawicowe bojówki - zaatakowali lokal klubu Krytyki Politycznej na Nowym Świecie w Warszawie w dniu jego otwarcia

Gość tetycki
nacjonaliści i czarni z KK usiłują zbudować kult Lecha. Mamy go czcić i do niego pielgrzymować. Dysponentem pamięci o Lechu ma być Jarek i Lech ma pomóc mu wygrywać wybory. Jedyne co można robić w obronie to wykpić Lechaa jako prezydenta i pokazać że to z jego powodu doszło do katastrofy smoleńskiej. Bój idzie o wolną od kaczyzmu Polskę.

Gość poslanka
wolna od kaczyzmu Polska , ta ta Polska dla Mirow. Zbychow, Palikotow i innych cmentarnych ,,biznesmenow,,?

Gość posłanka to kolejna
ofiara propagandy kaczyzmu

Gość kolega majczyk
Robespierre też był nieprzekupny ale posłał na gilotynę kilka tysięcy ludzi !!! Złodziejaszki są mniej groźne dla życia obywateli.

Gość Elka miłośna wielce
nacjonalisty do łóżka nie wpuszczę bo jeszcze mnie zakuje w pas cnoty.

Gość i tak sobie powiem a co
Hoover też był gejem i co robił? ukrywał to a jego sztab z uporem maniaka walczył z gejami na jego rozkazy. Tak kochani PO to wieczne zakłamanie

Gość dobrze poinformowany
histeryczny atak PiS wynika z tego że już wiedzą że raport o katastrofie będzie dla prawicy niekorzystny

Gość pilote9
Jarosław Kaczyński w swojej kampani wyborczej nobilitował SLD. Wdzięczył sie do Napieralskiego, ciepło odnosił sie do Oleksego i Milera. Pochwalił nawet Gierka i Gomółke ...No może Gomółke nie, ale gdyby kampania potrwała jeszcze ze dwa tygodnie to pewnie znalazłby coś dobrego nawet u Bieruta

Gość Nor-bert.
Ten pisowski psychopata współpracować z nikim nie potrafi i każdego kto się do niego zbliży wykorzysta i kopnie w dupę. Nawet brata, posłał na śmierć, bo tego wymagał program wyborczy... a 95 ludzi przy nim? cóż,to drobiazg -cel uświęca środki, przecież. Krzyż jest symbolem męczeńskiej śmierci Chrystusa, a nie ofiar katastrofy pod Smoleńskiem.

Gość PERGAMONT69
Rządza władzy przyćmiła mu rozum.Ten mały mściwy człowiek teraz dopiero w odwecie za odmówienie mu Pałacu pokaże nam wszystkim jak będziemy żyć,w ciągłej awanturze w kraju i w rodzinach, to jest bestia, a takiego aniołka z siebie na czas kampanii przedstawiał,gratuluję tym wszystkim , którzy się nabrali bo ja nie i z tego powodu mam 100% satysfakcji.

Gość lewicowiec krwi kosci
Dzięki bogu ze nie wygrał wyborów prezydenckich ten plujący jadem J.Kaczyński. Bo to dopiero byśmy mieli permanentną wojnę między pałacami prezydencki z urzędem rady ministrów. Ten pisowski polityk walczył by ze wszystkimi kto miałby inne zdanie z sejmem tez. Dopiero by się z nas wszyscy śmiali

Gość wykopek
fizjonomie pisowczyków są żywym dowodem na to że człowiek pochodzi od małpy. A chamstwo pisowczyków wskazują na ich bolszewickie pochodzenie.